Anton &
Anton
Valmisruoka
-kassin
lanseeraus

Anton & Antonin suosittu Ruokakassi-valikoima laajeni uudella valmisruokakassilla

Anton & Antonin monipuolinen Ruokakassi-valikoima laajeni keväällä 2020 entisestään, kun tuoteperhe kasvoi herkullisella Valmisruokakassilla – se on markkinoiden ensimmäinen ruokakassi, joka ei vaadi kokkaamista. Anton & Antonin omassa keittiössä lähellä tuotetuista ja laadukkaista raaka-aineista valmistetut ateriat otettiin hyvin vastaan; Valmisruokakassi ilahdutti poikkeuksellisen kevään aikana monen kotona töitä tekevän arkea.

Toimenpiteet

Sugar Helsinki tiedotti uudesta Valmisruokakassista ja kerroimme samalla Anton & Antonin muusta Ruokakassi-valikoimasta, josta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Tiedotteen vastaanottajalista kuratoitiin käsin ja vastaanottajille tarjottiin mahdollisuutta testata uutta Valmisruokakassia.

Tulokset

Yli 30 vaikuttajaa ja toimittajaa tilasi Valmisruokakassin testiin tiedotteen perusteella. Tiedote ja testiin saadut Valmisruokakassit poikivat paljon välitöntä some-näkyvyyttä sekä suurten, isoja massoja tavoittavien vaikuttajien ja julkisuuden henkilöiden tileillä, että pienempien, niche-kohderyhmiä tavoittavien vaikuttajien tileillä. Lisäksi uutuustiedote poiki lehtijutun Anton & Antonista Me Naisiin ja uusi kassi nostettiin kuvan kera Fit-lehteen.

Asiakas kertoo

“Halusimme uudelle Valmisruokakassille parempaa medianäkyvyyttä ja samalla kertoa monipuolisesta valikoimastamme. Yhteinen näkemys sisällöstä ja tekemisestä löytyi nopeasti Sugar Helsingin taitavan tiimin kanssa. Yhdessä työskentely on ollut todella antoisaa ja mukavaa. Tuotteistamme kiinnostuneiden määrä ylitti odotuksemme ja koemme, että saimme sekä brändille ja tuotteille erittäin hyvää näkyvyyttä yhteistyön kautta.”

#pr #tiedottaminen