Erisan+
lanseeraus

Sugar toteutti syyskuussa 2020 uudelle Erisan+ luonnonkosmetiikkabrändille kokonaisvaltaisen tuotelanseerauksen. Erisan+ yhteistyöhön kuului pr-palvelu, mediatiedotteen laatiminen, online tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen, tuotelähetykset ja vaikuttajayhteistyöt.

Toimenpiteet

Lanseeraustapahtuma järjestettiin vallitsevien pandemiarajoitusten vuoksi virtuaalisesti. Tapahtuman asiantuntijoina toimivat Erisan+ edustaja Kaisa Tuppura ja Mila Andersén, Sugarin PR-manager Essi toimi lanseeraustilaisuuden juontajana. Tilaisuuden aiheena olivat prebiootit kosmetiikassa ja herkän ihon hoitaminen, tilaisuudessa esiteltiin Erisan+ tuotesarja ja ihonhoitorutiini Erisan+ tuotteilla.

Tapahtumakutsu toimitettiin sähköisesti ja 35 ensimmäiselle tilaisuuteen mukaan ilmoittautuneella toimitettiin tapahtuma-aamuna Erisan+ tuotepaketti ja aamiaistarjoilut.

Tulokset

Virtuaaliseen lanseeraustilaisuuteen osallistui 85 median edustajaa. Erisan+ on näkynyt aikakauslehdissä ja vaikuttajien kanavissa säännöllisesti lanseerauksen jälkeen.

Asiakas kertoo

”Sugar on ollut idearikas, asiantunteva ja joustava kumppani lanseeratessamme Erisan+ prebioottista luonnonkosmetiikkasarjaa. Saimme mm. lanseeraustapahtuman muutettua nopealla aikataululla virtuaaliseksi pandemiatilanteen pahennuttua syksyllä 2020. Asialla oli kuitenkin myös positiivinen puolensa – saimme näin ulotettua tapahtuman myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. ” Tuuli Shakeshaft, Erisan+ Brand Manager

Linkki tapahtumavideoon Youtubessa.