Lovanna
Lingerie

Lovanna Lingerie lanseeraus

Lovanna Lingerie lanseerasi syyskuussa 2020 verkkokauppansa ja ensimallistonsa. Lovanna Lingerie on kotimainen naisten alusasubrändi, joka valmistaa tuotteensa vastuullisesti estetiikkaa ja istuvuutta unohtamatta. Kaikissa Lovannan alusasuissa käytetyään materiaaleja, jotka on valittu suosien kierrätys-, luomu- ja selluloosakuituja.

Toimenpiteet

Sugar vastasi uuden merkin lanseerauksen tiedottamisesta, järjesti pressitilaisuuden medialle ja vaikuttajille sekä sopi vaikuttajayhteistöistä. Lanseeraukseen liittyen Lovannan alusasut olivat Sugarin showroomilla PR-edustuksessa viiden kuukauden ajan. Showroom näkyvyyteen sisältyy esillepanon lisäksi näkyvyys verkkoshowroomissa ja mm. tuotteiden seedaus vaikuttajille ja toimittajille, kuvauslainoista sopiminen ja yhteydenpito eri medioiden kanssa. 

Lanseeraustilaisuus

Poikkeustilanteen vuoksi lanseeraustilaisuus järjestettiin yhden päivän aikana neljässä osassa pienelle ryhmälle kerrallaan. Tapahtumaan osallistui porrastetusti yhteensä 26 vierasta ja tilaisuudessa käytettiin kasvomaskeja.

Vaikuttajat ja median edustajat saivat pressitilaisuudesta lahjaksi valitsemansa Lovanna-aluasusetin omassa koossaan. Vieraat jakoivat somevideoita lanseeraustapahtumasta ja alusasuseteistä tapahtumapäivänä ja sen jälkeen.

Tulokset

Lovanna Lingerie sai monia satoja uusia Instagram-seuraajia heti ensimmäisenä lanseerauspäivänään. Valtavirtamediat kiinnostuivat myös Lovannasta ja heidän suunnittelijastaan Maria Kinnusesta. Muutaman päivän sisään Lovannasta oli juttu Me Naisten, Iltalehden sekä Ilta-Sanomien verkkosivuilla.

“Yhteistyö Sugarin kanssa on ollut todella mukavaa, helppoa ja toimivaa. Brändiimme perehdyttiin tarkasti jo ensimmäisessä tapaamisessa, jonka jälkeen Sugarilta on tullut juuri meidän näköisiämme ehdotuksia. Lanseeraustilaisuus Sugarin toimistolla toi uskomattoman paljon näkyvyyttä, mikä auttoi täysin uuden brändimme hyvin alkuun.” 

Maria Kinnunen, Lovannan perustaja ja suunnittelija.