NORDIQ
Nutrition

Brändi kiteytettynä:

NORDIQ Nutrition on luonnollinen, lisäaineeton ja vegaaninen ravintolisäsarja modernin elämän tueksi. Sarjan tuotteet ovat yhdistelmä puhdasta ravintoa ja mahdollisimman luonnollisia ja bioaktiivista muotoa olevia vitamiineja sekä kasviperäisiä yhdisteitä. Ravintolisäsarja sisältää urheilun ja kuntoilun tukituotteita sekä päivittäiseen hyvinvointiin tarkoitettuja ravintolisiä.

Toimeksianto ja lähtötilanne:

Tavoitteena oli lanseerata Suomessa uusi luonnollinen ravintolisäsarja, jonka kohderyhmänä ovat aikuiset tiedostavat ja koulutetut kuluttajat.

Toteutus:

NORDIQ Nutritionin tuotteista järjestettiin medialle lanseeraustilaisuus, jossa puhujavieraana oli ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja. Heti tuotesarjan lanseerauksen yhteydessä aloitettiin myös blogi- sekä Instagram-yhteistyöt suosittujen lifestyle-vaikuttajien Petra Korven ja Vilma Peltosen kanssa. Blogiyhteistyön ansiosta tuotesarjan ominaisuuksia ja käyttökokemuksia saatiin viestittyä kuluttajille syvemmällä tasolla.

Tulokset:

NORDIQ Nutritionin tuotteet ovat lanseerauksensa jälkeen näkyneet hyvin tärkeimmissä terveyttä ja hyvinvointia käsittelevissä suomalaisissa aikakauslehdissä. Lisäksi brändin tuotteet ovat olleet monipuolisesti esillä erilaisten sosiaalisen median vaikuttajien blogikirjoituksissa sekä Instagram-, Youtube-julkaisuissa.

”NORDIQ Nutrition-tuotesarjan lanseeraus Sugarin kanssa sujui vaivattomasti, luotettavasti ja erittäin positiivisella asenteella. Blogiyhteistyökumppanit etsittiin huomioon ottaen sekä meidän (asiakkaan) toiveet, potentiaalinen tavoitettava kohderyhmä että itse bloggaajan kiinnostus NORDIQin edustamaa maailmaa kohtaan. NORDIQ Nutrition on noussut ilahduttavan usein esille hyvinvointilehdissä sekä sosiaalisessa mediassa. Koemme sosiaalisen median ja blogimaailman merkitykselliseksi brändin jalkauttamisen kannalta ja siksi hyvät kontaktit tähän maailmaan Sugarin kautta ovat meille edelleen hyvin tärkeitä.”

– Annika Aro, Marketing manager, NORDIQ Premium Group