Yogi Tea
uotelanseeraus

Ayurvedisten yrttiteesekoitusten pioneerin Yogi Tean laaja teevalikoima sisältää mieltä ja sisintä puhuttelevia teesekoituksia, jotka valmistetaan yhteistyössä
luomuviljelijöiden kanssa. Intohimolla valmistetuilla teesekoituksilla, teepusseihin liitetyillä joogahenkisillä viisauksilla sekä pakkauksista löytyvillä joogaharjoituksilla Yogi Tea inspiroi harjoittamaan tasapainoista ja tietoista elämäntapaa.

Yogi Tea lanseerasi joulusesonkiin mausteiset Maca Chai ja Christmas Tea -uutuusmaut sekä teejoulukalenterin, joiden lanseerauksesta Sugar vastasi syksyllä 2021. 

Toteutus

Yogi Tean tuotelanseerauskampanja piti sisällään pr-palvelun, mediatiedotteen laatimisen, vaikuttajayhteistyöt ja näkyvyyden Sugarin pressipäivillä. Tiedote jaettiin laajalle joukolle median edustajia ja vaikuttajia, ja Yogi Tean uutuudet sekä valikoidut maut olivat esillä Sugarin showroomilla ja online-showroomissa. Syksyn aikana toteutetussa vaikuttajakampanjassa neljä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin profiloitunutta vaikuttajaa jakoivat omia keinojaan sisäisen tasapainon löytämiseen teekupin äärellä.

Tulokset

Yogi Tean uutuusmaut ja muut tuotteet ovat näkyneet säännöllisesti mediassa lanseerauksen jälkeen. Lanseerauskampanja poiki kolmen kuukauden aikana yhteensä liki 100 mediaosumaa ja uutuuksista raportoitiin seitsemän osumaa aikakauslehdistä ja online-medioista.

Kuva: Taivasalla.fi