Float Kallio

Float Kallio

Float Kallio on Helsingin johtava rentoutuskelluntoihin erikoistunut yritys. Se on tila palautumiselle, irrottautumiselle ja rentoutumiselle. Float Kalliossa on kaksi huonetta, joissa on kummassakin kelluntatankit. Kelluntatankeissa kellutaan pimeässä kehonlämpöisessä suolavedessä. Rentoutuskellunnan tavoitteena on aistiärsykkeetön tila, jonka jonka tarkoitus on mm. auttaa rentoutumaan, palauttaa lihaksia rasituksesta ja lieventää kipuja. Siitä voi olla apua mm. uniongelmien ja stressin kanssa.

Toimeksianto ja lähtötilanne:

Yhteistyö Float Kallion kanssa aloitettiin pian yritystoiminnan käynnistymisen jälkeen. Tavoitteena oli kasvattaa yrityksen tunnettuutta valitussa kohderyhmässä ja lisätä kelluntavarauksia asiakkaan toimipisteessä.

Toteutus:

Tavanomaisen tiedotejakelun sijaan Float Kallion PR:ää on tehty henkilökohtaisella tasolla. Olemme kontaktoineet ja kutsuneet vaikuttajia, bloggaajia, toimittajia ja julkisuuden henkilöitä kokeilemaan kelluntaa. Vaikuttajamarkkinoinnin avulla olemme tavoittaneet Float Kallion kohderyhmän ja ylläpitäneet kiinnostusta kellunnan kokeilemiseen hyvinvointia lisäävänä rentoutusmuotona.

Tulokset:

Float Kallion myynti on kasvanut joka kuukausi, samoin kelluntojen varausprosentti. Aloitimme pr-toimenpiteet huhtikuussa 2017 ja syyskuuhun mennessä kelluntavarausten määrä on noussut 45%.