Goodio Café

Goodio Café

Goodio Café on hyvän olon kahvila uusille kokemuksille ja kaikille aisteille Helsingin Kanavarannassa. Kahvila tarjoilee mielelle, keholle ja ympäristölle hyvää tekeviä herkkuja, jotka valmistetaan alusta lähtien itse, raaka-aineita kunnioittaen. Tarjolla on aina jotain uutta, ja asiakas pääsee testaamaan ja vaikuttamaan uusien annosten ja makujen kehittelyyn. Goodio Cafe tuo jatkuvasti uusia innovaatioita asiakkaiden käyttöön, ennen kuin ne lanseerataan laajalle yleisölle. Kahvilan taustalla vaikuttavat vahvasti Goodio-raakasuklaiden arvot – It’s all good!

Toimeksianto ja lähtötilanne:

Tavoitteenamme oli kesäkuussa avatun Goodio Cafén konseptin ja viestinnän kärkien hiominen. Kahvila haluttiin lanseerata medialle ja yhteistyökumppaneille näyttävästi Flow-perjantaina 13.8.2017. Sugar toteutti myös lanseeraustapahtuman konseptoinnin ja ideoinnin sekä tapahtuman medialistojen koonnin.

Toteutus:

Työ aloitettiin yhteisellä työpalaverilla, jonka pohjalta Sugar kiteytti kahvilan konseptin, kohderyhmät sekä palvelulupauksen. Brändin ydinasioiden kirkastuttua kahvilan viestintää varten hiottiin kärkiviestit. Lanseerausapahtuman sisältö suunniteltiin lopulliseen muotoon yhdessä asiakkaan kanssa. Sugar vastasi avajaisten koordinoinnista ja toteutuksesta yhdessä Goodio Cafe:n tiimin kanssa. Itse tapahtuma järjestettiin Flow festival -perjantaina etkojen muodossa, ja paikalle kutsuttiin niin toimittajia, bloggaajia kuin yhteistyökumppaineita. Ohjelmassa oli rennon fiilistelyn lisäksi Kyrö Distilleryn drinkkejä, Ekowinen luomuviinejä ja yllätysesiintyjänä Mikko Harju. Flowhun menijöille järjestettiin venekyyti Kanavarannasta Suvilahteen.

Tulokset:

Tapahtumaan saapui paikalle noin 90 vierasta. Goodio Café on saanut merkittävästi näkyvyyttä printtimediassa ja sosiaalisen median eri kanavissa. Mediaosumia kertyi muutamassa viikossa reippaasti yli 100 Instagramista, blogeista ja printtimediasta. HBL kirjoitti Goodio Cafesta verkkoartikkelin tapahtumaa seuraavalla viikolla!