Nosh x Anne
-Mari Pahkala

Nosh Company Oy x Anne-Mari Pahkala ovat julkistaneet yhteistyön, jonka tuloksena syntyi tyylikäs mallisto vaatekaapin uusia kulmakiviä, jotka helpottavat arkea.

”Suunnittelija Anne-Mari Pahkala tunnetaan erityisesti upeista ja tarinallisista uniikkipuvuista, joita on nähty esiintyvien artistien ja yhteiskunnan vaikuttajahenkilöiden yllä niin Linnan juhlissa kuin muissa tähtihetkissä. Vastuullinen arvomaailma on kulkenut suunnittelussa mukana alusta asti ja näkyy vahvasti myös Pahkalan omassa Classics Collection -mallistossa. Vastuullinen arvopohja onkin yksi NOSHia ja Pahkalaa yhdistävä tekijä.”

Toteutus

Uutuusmalliston lanseeraustoimenpiteinä Sugar suunnitteli yhteistyössä asiakkaan ja suunnittelijan kanssa lanseeraustapahtuman. Lanseeraustilaisuus toteutettiin virtuaalisena ja kutsuvieraat pääsivät kuulemaan Noshin ja Anne-Marin ajatuksia yhteistyöstä, malliston synnystä, materiaaleista ja vaatteiden suunnittelusta. Lanseerauksen yhteydessä lähetettiin  mediatiedote ja 20 ensimmäistä tapahtumaan ilmoittautunutta saivat lisäksi valita suosikkinsa uutuusmallistosta. Sugar vastasi pr-lähetyksistä, jotka sisälsivät valitun vaatteen lisäksi kahvia ja suklaata malliston uuden ajan aamuja tunnelmoiden. Myös Anne-Mari Pahkala kutsui oman verkostonsa tutustumaan uutuusmallistoon.

Tulokset

Tapahtumaan ilmoittautui 60 vierasta ja livelähetystä seurasi 44 toimittajaa ja vaikuttajaa, joista suuri osa myös jakoi tunnelmia livelanseerauksesta, malliston uutuustuotteista ja tuotelähetyksestä.