TeeMaa x
SunSpelt
mediatapahtuma

Brändit kiteytettynä:

TeeMaa maahantuo ja myy huippulaatuista teetä sekä edistää kiinalaisen teen tuntemusta järjestämällä erilaisia teekursseja Helsingin Annankadulla sijaitsevassa myymälässä. TeeMaan teet ovat lisäaineettomia ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta niiden tuoksut ja maut tulevat täysin luonnollisista raaka-aineista sekä perinteisistä valmistusmenetelmistä. TeeMaalle on vuonna 2016 myönnetty Teen Ystävät ry:n kunniakirja.

SunSpelt kehittää monipuolisia tuotteita alkuperäiskasveista kuten speltistä sekä suomalaisesta gluteenittomasta kvinoasta. SunSpeltin toimintaa ohjaavat arvot ovat alkuperäisyys, eettisyys, ekologisuus, aitous ja puhtaus. Koko tuotantoketju toimii reiluuden periaatteen mukaan ja kaikilla tuotteilla on luomusertifikaatti.

Toimeksianto ja lähtötilanne:

Toimeksiantona oli esitellä medialle SunSpeltin tuotesarjoja sekä TeeMaan tuotteita ja palveluja gourmet-aamiaistapahtuman kautta. Tavoitteena oli kollaboraation avulla saavuttaa tuotteille mahdollisimman suuri medianäkyvyys.

Toteutus:

Aamiaiselle kutsuttiin ruokatoimittajia ja ruoasta kiinnostuneita sosiaalisen median vaikuttajia. Huippukokki Arto Rastas oli luonut SunSpeltin tuotteiden ympärille kolmen ruokalajin menun ja annosten kanssa tarjoiltiin erilaisia teelaatuja TeeMaan valikoimasta. Yhdistämällä kaksi mielenkiintoista ruokakulttuuria luotiin inspiroiva, uudenlainen elämys.

Tulokset:

Tapahtumaan saapui paikalle noin 25 toimittajaa ja bloggaria. Sunspelt ja Teemaa saivat tilaisuuden ansiosta yli 40 mediaosumaa printti- ja sosiaalisessa mediassa, ja ruoka-alan johtava lehti teki aiheesta jutun.