Sugar x Bängeri aamiaistilaisuus 4.11.

Tervetuloa Sugarin ja Bängerin aamiaistilaisuuteen 
kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, miten Gen-Z haastaa brändejä muuttumaan.

Aamiainen katetaan Sugarin showroomilla perjantaina 4.11. klo 8:30 alkaen. Aamiaistarjoiluista vastaa Anton&Anton ja lempeästä teehetkestä Nari Tea. Ohjelma alkaa klo 9.

Aamun aikana sukellamme Bängerin kohderyhmätutkimuksen kautta paneelikeskusteluun siitä, mitä vaikuttajat odottavat brändeiltä nyt ja tulevaisuudessa, mikä tekee brändistä kiinnostavan, entä mikä ärsyttää? 

Mukana keskustelemassa ovat Sugarilaiset, Bängerin Eija Gerlander, Tiktok-vaikuttajat Aleksandra Laurila ja Matias Koittola, sekä pitkän linjan vaikuttaja ja hyvän keskustelukulttuurin puolestapuhuja Jenni Rotonen.

Missä? Vilhonkatu 4 B 13-14, Sugar Helsinki
Milloin? Perjantaina 4.11. klo 8:30-10

Sugar Helsinki on vastuulliseen vaikuttamiseen erikoistunut PR- ja viestintätoimisto. Olemme vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija aina tuotekehityksen konsultoinnista viestintään ja vaikuttajamarkkinointiin.

Bängeri on Z-sukupolveen erikoistunut asiantuntijatoimisto, joka tuo nuoret neuvonantajiksi, jotta yritykset voivat tehdä parempia tuotteita ja palveluita sekä parempaa markkinointia – nuorilta nuorille periaatteella.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.