Trendi
katsaus
SS21

Trendien ennustaminen on täydessä muutoksessa aivan kuten maailmakin, ja se voidaan ajatella myös rikkautena! Yritykset ovat kyseenalaistaneet ja uudistaneet toimintaansa ja kuvastoaan,  ja uusia innovaatioita syntyy tiuhaan tahtiin. Nyt tapahtuu nopeita muutoksia, mutta maailma on niille avoin.

Pandemian pysyvä vaikutus ihmisten käyttäytymiseen on holistiseen hyvinvointiin panostaminen. Liikkumisen ja syömisen lisäksi huomiota kiinnitetään myös mielenterveyteen, elinympäristöön ja vastuullisuuteen. Nämä arvot ovat tulleet jäädäkseen.

Ne innovaatiot, joita nyt kehitellään, tehdään vastuullisuus ja luonnollisuus edellä. Tulemme näkemään toinen toistaan upeampia ruokainnovaatioita, pakkausmateriaaleja ja esimerkiksi luonnon antimista tehtyjä vegaanisia vaihtoehtoja nahkavaatteille ja -asusteille. Laboratorioissa kasvatetaan jo kaikkea keinolihasta synteettisiin timantteihin!

Sugarin kevään 2021 trendiraportti koostetaan median käyttöön ja se sukeltaa mielenkiintoisten lifestyle-trendien maailmaan, voit tilata trendiraportin omaan sähköpostiisi alla olevasta linkistä.

 

Kyllä kiitos, haluan saada trendiraportin!