Sugar Helsinki

Hei, olemme Sugar Helsinki, uuden sukupolven PR-toimisto! Tarjoamme sosiaaliseen, digitaaliseen sekä
printtimediaan keskittyviä PR-palveluita. Asiakkaamme ovat eettisiä ja ekologisia lifestyle-tuotteita, jotka tekevät elämästä makeampaa. Edustamamme brändit ovat esillä heille keskeisissä sosiaalisen median kanavissa, verkkojulkaisuissa, tapahtumissa, lehtien sivuilla sekä radiossa ja televisiossa.

Uuden sukupolven PR-toimistona olemme kyseenalaistaneet vanhoiksi käyneet viestintäkeinot. Haluamme luoda asiakkaillemme kampanjoita uusin keinoin, jotta tavoitamme halutun kohderyhmän. Toimittaja- ja bloggaajataustaisena PR-toimistona tiedämme, miten median kanssa tehdään yhteistyötä.

Usein sanotaan, että yrityksen nimen keksiminen on vaikeinta, mutta Sugarin tapauksessa se ei tuottanut suurempaa päänvaivaa. Istuimme helteisenä kesäpäivänä palavereiden välissä Berliinin Mittessä kahvilan terassilla ja siinä se yhtäkkiä oli edessämme, sokeripussin muodossa:
Sugar – Sweet PR for a Sustainable Lifestyle.

Sugar-tiimi

P.S Suositusta nettishowroomistamme toimittajat pääsevät helposti poimimaan lehdistökuvia sekä testi- ja kuvausnäytteitä – höyryävä kahvikuppi kädessä omalta päätteeltä tai vaikka iPadilta kesken kuvausten.

Showroomin löydät täältä.