Meistä

Vuonna 2011 aloittaneen toimistomme tärkein tehtävä on inspiroida ihmisiä kuluttamaan vastuullisemmin. Meitä on alusta asti ohjannut vahva visio siitä, että elämän laadun ei tarvitse kärsiä vastuullisuuden ja ekologisuuden kustannuksella.

Sugarin ydin on idearikas ja monialainen tiimi, joka koostuu bloggaajista, markkinointiasiantuntijoista, muotoilijoista, estenomeista ja journalisteista. Laaja ja monipuolinen osaamisemme yhdistyy tehokkaaksi työkalujen kokonaisuudeksi, joka auttaa brändiäsi menestymään.

Saana Sillanpää / Head of Lifestyle PR

Mikä on vastuualueesi Sugarilla?

Vastaan Sugarin asiakkuuksien strategisesta suunnittelusta sekä myynnistä. Toinen päätehtäväni on luotsata Sugarin toiminnan kehittämistä sekä toimia tiimin vetäjänä. Kollegani pikkusisko keksi rooliani itse asiassa paljon paremmin kuvastavan nimen: kapteeni / työnjohtaja.

Mikä oli haaveammattisi lapsena?

Erikoisin haave oli tulla tähtitieteilijäksi. Ajattelin, että voisin kaiket päivät tiirailla taivaalle kauneutta ihaillen. Kaukoputkellani löytäisin uusia tähtiä ja nimeäisin niitä mieleni mukaan. Myös meribiologia kutkutteli kovasti – delfiinien ja valaiden kanssa hengailu pinnan alla kiinnosti jo lapsena.

Mistä inspiroidut juuri nyt?

Luonto inspiroi kaikkina vuodenaikoina. Ajatukset ovat kirkkaammat ja mieli rauhallinen metsäretken tai aamu-uinnin jälkeen. Tarvitsen yksinoloa luonnossa säännöllisesti. Luonnon antimet inspiroivat myös keittiössä!

saana@sugarhelsinki.com 040 743 0432

Ida Hanhiniemi / Brand and Communications Manager, Food & Wellness

Mikä on vastuualueesi Sugarilla?

Vastaan Sugarilla ruoka-, hyvinvointi-, muoti- ja sisutuspuolen asiakkaista. Kiteytettynä tehtäväni on saada asiakkaamme näkymään oikeassa paikoissa oikeaan aikaan. Päätoimitan Sugarin blogia ja Instagramia.

Mitä keittiöstäsi pitää aina löytyä?

Hyvälaatuista luomuoliiviöljyä, avokadoa, valkosipulia, mustapippuria ja suolaa. Ja kaurapuuroa ja tummapaahtoista kahvia!

Millainen on täydellinen viikonloppu?

Sopiva sekoitus tekemistä ja lepäämistä; pitkiä yöunia, rentoja aamiaisia ja pientä seikkailua.

ida@sugarhelsinki.com 040 513 1426

Sylvia Sene / Strategist

Mikä on vastuualueesi Sugarilla?

Vastaan Sugarilla asiakkaidemme PR-toimenpiteiden strategisesta suunnittelusta, sekä myös myynnistä. Tehtäväni on nähdä pitkälle eteenpäin, ja valjastaa kiinnostavimpia tulevia trendejä asiakkaidemme hyödyksi.

Onko sinulla salaisia taitoja?

Osaan imitoida aksentteja maailman eri kolkista.

Mikä on lempituoksusi?

Tuoksut ovat minulle todella tärkeitä, niiden vaikutus on niin kokonaisvaltaista! Tästä syystä lempituoksuni vaihtelee sen mukaan, mikä fiilikseni on. Täytyy kuitenkin sanoa, että alkukesän syreenipuskat huumaavat joka kerta.

sylvia@sugarhelsinki.com 045 632 1091

Mia Frilander / Brand and Communications Manager, Beauty

mia@sugarhelsinki.com

Anna Kesti / Showroom Manager

anna@sugarhelsinki.com

Essi Hautaluoma / Brand and Communications Manager, Beauty

Mikä on vastuualueesi Sugarilla?

Vastuullani on Sugarin kauneusbrändien PR ja viestintä. Autan luonnonkosmetiikkabrändejämme medianäkyvydessä monin erilaisin keinoin.

Mitä kauneusrutiinia et ikinä skippaisi?

En voisi mennä nukkumaan puhdistamatta meikkejä. Paras ja raikkain tunne kasvoilla on iltaisin tuplapuhdistuksen, kosteuttavan kasvoveden ja kasvoöljyn jäljiltä.

Mikä on lempipaikkasi maailmassa?

Lappi kesäisin.

Äitiyslomalla