Sugar Helsinki

Sugar Helsinki on vuonna 2011 perustettu, vastuulliseen vaikuttamiseen erikoistunut PR- ja viestintätoimisto. Haastamme brändejä tekemään enemmän ja kyseenalaistamaan totuttuja tapoja tehdä yritystoimintaa. Olemme vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija tuotekehityksen konsultoinnista viestintään ja vaikuttajamarkkinointiin.

Inspiroimme suomalaisia kuluttamaan tiedostavammin ja löytämään ekologiset, eettiset ja läpinäkyvästi toimivat brändit. Tiedämme, kenen tulisi kuulla juuri teidän brändistänne. Asiakkaamme jakavat kanssamme samat arvot – siksi brändisi on Sugarilla kaltaistensa joukossa.

Sugarin ydin on idearikas tiimi, joka koostuu markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoista, mediavaikuttajista, estonomeista, journalisteista ja stylisteista. Laaja ja monipuolinen osaamisemme auttaa vastuullisemmin toimivia yrityksiä menestymään.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.