Uusi Vallila Food Club yhdistää laajan musiikkitarjonnan ja kolmen katuruokakeittiön annin

Naughty BRGR-hampurilaisketjun omistaja Akseli Herlevi avaa Vallilan sydämeen Vallila Food Club -ravintolan kesän kynnyksellä. Vallila Food Club elävöittää Vallilan sykettä kolmen katuruokaravintolan sekä monipuolisen, laadukkaan musiikkiohjelman voimin, jonka tavoitteena on tarjota lämminhenkinen kohtaamispaikka kaikille kaupunkikulttuurista nauttiville. Uudessa ravintolakonseptissa vierailijat voivat nauttia samanaikaisesti kolmen katuruokaravintolan: Naughty BRGR:n, Momotokon ja Slicemonger-pizzerian tarjonnasta oman maun mukaan. Vallila Food Club erottautuu panostamalla laajaan ohjelmatarjontaan. Kesäkuusta alkaen perjantaisin viihdytään Radio Helsingin afterworkeilla, ja heinä-elokuussa vaihtuvan musiikkikattauksen tarjoaa Naughty by Night -konsepti yhteistyössä Klangin kanssa.

Musiikkielämyksiä ja maistuvaa purtavaa myöhäisiltaan asti

Vallila Food Club tuo Helsingin ravintolakentälle kaivatun konseptin, jossa runsas musiikkitarjonta yhdistyy kolmen katuruokakeittiön antiin ja kutsuu viihtymään hyvän ruoan ja musiikin äärellä pitkään. Perustaja Akseli Herlevi pitää tärkeänä jatkaa perinnettä, jonka mukaan ravintola-ala ja muusikot ovat puhaltaneet yhteen hiileen ja uskoo, että alojen välinen yhteistyö on nyt entistä ajankohtaisempaa hetkessä, jolloin sekä ravintola- että kulttuurikenttä on isojen haasteiden edessä. Uuden ravintolakonseptin tarkoitus on rikastaa Helsingin kulttuurikenttää tuomalla saataville matalan kynnyksen musiikkielämyksiä. 

Kesäkuussa perjantaisin tunnelmaa luomassa klo 18-22 ovat Radio Helsingin tutut DJ:t kuten Edu Kehäkettunen, Miia Laine, Kriso ja Tommi Partynen. Kesä- ja heinäkuussa lauantaisin kuullaan tyylikästä housea, italo discoa ja baleaarista musiikkia Newhousen, Mary Youngin, Roberto Rodriguezin ja Victorian soittamana. 

Naughty by Night -kesäklubi yhdessä kotimaisen monimedia Klangin kanssa vyöryttää eturivin soundit suoraan hiphopin ja R&B:n ytimeen, tarjoten unohtumattomia kesämelodioita yön pikkutunneille asti alkaen perjantaisin 12. heinäkuuta. 

Houkuttelevuutta lisää se, että keikoille ei ole erillistä sisäänpääsymaksua, ja illan päätteeksi ravintolasta voi tilata ruokaa aina klo 02 saakka. Jatkuipa matka sitten Helsingin yöhön tai kotiin, tarvetta yöpalan etsimiselle muualta ei ole.

Kolme streetfood keittiötä yhdistää voimansa

Vallila Food Club palvelee erilaisia makumieltymyksiä tarjoamalla asiakkaille mahdollisuuden tilata minkä tahansa kolmen ravintolan ruokalistalta. Ruokailupaikasta ei tarvitse käydä turhia väittelyitä, kun samassa seurueessa voi nauttia burgerin, ramen-annoksen tai New York -tyylistä pizzaa sulassa sovussa saman pöydän ääressä istuen. Myös Woltin kautta asiakas voi tilata kaikkien kolmen ravintolan ruokia. 

Naughty BRGR:n salaisuus ovat tuoreet raaka-aineet ja jatkuva reseptien kehittäminen. Naughty BRGR sai alkunsa Suomen ensimmäisen Top Chef -voittajan Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Herlevin keräämä tietotaito on tähdännyt maailman parhaan burgerielämyksiä tarjoavan burgeribaarin luomiseen.

Momotoko on tarjonnut autenttisia japanilaisia makuja vuodesta 2015 alkaen kasvaen kaiken aikaa. Ramenin lisäksi Momotoko nostaa pöytään herkullisia aasialaisia makuja monipuolisesti, kuten donburia ja talon omaa kimchiä. Momotokon ramen-annosten maun salaisuus ovat perinteiseen tyyliin itse valmistetut ramenit ja pitkään haudutettu liemi. 

Slicemonger on jo käsite Pirkanmaalla ja nyt tätä New York -tyylistä pizzaa saa ensimmäistä kertaa myös Helsingistä, kun rapeat ja ohuet ”Nyki-slaissit” rantautuvat Vallila Food Clubiin. Slicemonger haluaa jakaa yhteisen ruokailun ilosanomaa, ja pizzoja saakin tilattua slaisseittain tai koko pöydälle jaettavaksi. 

Vallila Food Clubin tarjoamia makuelämyksiä elävöittävät entisestään jokaisen ravintolan erityispiirteistä inspiraationsa saaneet pienpanimoiden nimikko-oluet. Burgerin kylkeen voi tilata RPS Brewing Co:n Naughty Juicy Lagerin, ramen-kulhon rinnalla maistuu samaisen panimon Momotoko FUJI Pale Ale tai Tokyo Lager, ja Slicemongerin pizzojen palanpainikkeeksi Panimo Himo on luonut East Coast Lagerin. Cocktail-lista rakentuu suosikki-klassikoiden kuten Aperol Spritzin, ja Suomessa ei vielä niin laajasti trendanneiden poimintojen kuten Lynchburg Lemonaden ympärille, jossa maistuu viski ja sitrus.

Vallila Food Club houkuttelee kävijöitä myös “Vallilan aurinkoisimmalla terassilla”, jolle päivä paistaa aamusta myöhäiseen iltaan asti. Tilavalla terassilla on noin 50 anniskelupaikkaa ja ravintolan sisätiloissa noin 150. Ravintola panostaa palveluun ja viihtyvyyteen myös houkuttelevilla afterwork-tarjouksilla maanantaista torstaihin (kesällä ma-pe) klo 15-18, ja monesta katuruokaravintolasta poiketen pöytiintarjoilulla ilman turhaa jonottamista.

Vallilan naapuruston uusi sydän ja aurinkoinen terassi

Vallila Food Clubin missiona on tarjota ihmisille hyvän mielen ruoka- ja juomaelämyksiä saman katon alla. Se on alueen yhteisöllinen kohtaamispaikka, joka kutsuu viihtymään pitkään ystävien tai perheiden kesken nauttien Vallilan rennon rosoisesta tunnelmasta. Perustajien toiveena on luoda Vallilan naapuruston sulatusuuni, jossa myös luovan alan tekijät voivat kokoontua viettämään aikaa ja inspiroitumaan yhdessä Vallilan ainutlaatuisen kylämäisessä tunnelmassa. 

Lisätietoja:

Mediatiedustelut: info@sugarhelsinki.com

Vallila Food Club 
Sturenkatu 21, 00510 Helsinki

Ravintolan aukioloajat: 
Ma-la klo 11 – 22
Su klo 12 – 20

Klubin aukioloajat: 
Pe-la 22-02