Laponie lanseeraa seitsemän vuoden tuotekehityksen tuloksena syntyneen aurinkovoiteen

Laponien laajan spektrin ja erittäin korkean suojan fysikaalinen aurinkovoide suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa kaikentyyppistä herkkää ja ongelmaihoa.

Voide sisältää vain yhtä SPF-filtteriä, nanotonta sinkkioksidia, sekä maailmalla trendaavaa ja Laponien muissakin tuotteissa jo kauan suosittua ektoiinia, joka rauhoittaa punoitusta ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Ruotsalainen Algica, eli levästä saatavaa piidioksidi, kosteuttaa hyaluronihapon tavoin mutta tasapainottaa myös ihon talituotantoa. Lopputulos on ravitseva, kevyesti helmenvärinen voide, joka imeytyy helposti, jättäen kevyen ja läpikuultavan ihotuntuman.

Laponien SPF50+ -voide on kehitetty herkälle ja ongelmaiholle eikä sisällä lisättyjä hajusteita, eteerisiä öljyjä, kukkaisvesiä, alkoholia tai rasva-alkoholeja. Kaikki voiteen ainesosat ovat vegaanisia ja luonnollisia. Voide on kehitetty Laponien omassa Otaniemen laboratoriossa ja valmistettu Suomessa. Voiteen tuubi ja korkki ovat muovia – muistathan kierrättää. Voiteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergia-tunnus.

Voide on seitsemän vuoden tuotekehityksen tulosta, kertoo Laponien tuotekehityskemisti Jaana Ailus. ”Halusimme ehdottomasti SPF50 suojakertoimen herkälle iholle sopivalla fysikaalisella filtterillä, joka ei jätä naamaa kalkkilaivaksi. Miellyttävä ihotuntuma sekä luonnonkosmetiikan, ettäherkän ja ongelmaihon kriteerit ja vaatimukset täyttävät ainesosat olivatmyös keskiössä.”

Käyttöohje: Levitä iholle n. 1/4 teelusikallinen ennen auringolle altistumista. Muista lisätä tuotetta päivän mittaan, varsinkin hikoilun ja uinnin jälkeen. Voide sopii käytettäväksi yksinään kosteusvoiteen sijaan, muiden tuotteiden päälle ja meikin alle. Voide sopii käytettäväksi silmien ympärille ja sopii myös lapsille.

Hinta: 50 ml 33€

www.laponieskincare.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Kristina Pentti
kristina@laponieskincare.com
+358 50 5932826
laponieskincare.com

Jaana Ailus
jaana@laponieskincare.com
+358 44 3052442