Asiakkaille

SUGAR HELSINKI on vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija, tuotekehityksen konsultoinnista viestintään ja vaikuttajamarkkinointiin. Inspiroimme suomalaisia kuluttamaan tiedostavammin ja löytämään ekologiset, eettiset ja läpinäkyvästi toimivat brändit.

Suunnitelmallinen PR-työ yhdistää viestinnän ja markkinoinnin tehokkaaksi kokonaisuudeksi, joka kasvattaa konseptin tai brändin tunnettuutta kohderyhmiensä keskuudessa. Työskentelymme perustuu yhdessä allekirjoitettuun viestintästrategiaan ja siitä johdettuun viestintäsuunnitelmaan. Meillä on peloton asenne kasvuun ja haluamme olla yrityksesi kanssa mukana rakentamassa vastuullisemman kuluttamisen tulevaisuutta.

Sugarin tarjoama jatkuva pr-palvelu perustuu sovittuun työmäärään, jonka puitteissa Sugarin tiimi työskentelee kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Jatkuva pr-palvelu mahdollistaa esimerkiksi bränditunnettuuden kasvattamisen ennalta sovittuun kk-hinnoitteluun perustuen. Jatkuvan pr-palvelun puitteissa asiakkaan tuotteet ovat esillä Sugarin showroomilla Kaisaniemessä ja aina median saatavilla online-showroom -palvelumme kautta.

PR- ja viestintäpalvelut

Sugarin pr- ja viestintäpalvelut ovat hyödynnettävissä myös kampanjaluontoisesti kun tarvitset lisää boostia esimerkiksi tuotteen tai palvelun lanseeraamiseen tai haluat kasvattaa tunnettuutta vaikuttajamarkkinoinnin keinoin.

PR ja viestintä nostavat tuotteen tai palvelun näkyvyyttä ja sitä kautta sen haluttavuutta tavoiteltujen kohderyhmien keskuudessa.

Sugarin järjestämät innostavat tapahtumat ovat tehokas keino lisätä tunnettuutta ja vaikuttavuutta halutussa kohderyhmässä, rakentaa asiantuntijamielikuvaa tai luoda inspiroivaa kuvaa yrityksestä.

Sugarin ylläpitämät mediakanavat Sugar Universe ja Instagram-tili @sugarhelsinki tavoittavat vastuullisesta elämäntyylistä kiinnostuneet kuluttajat. Tuottamalla laadukasta, vastuullisempaan elämäntapaan innostavaa asiasisältöä pyrimme omalta osaltamme lisäämään vastuullisemmin toimivien yritysten, yhteisöjen ja yksilöiden ääntä mediassa. Teemme medioidemme puitteissa myös kaupallisia yhteistöitä.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.