Mediatapahtumat

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia ja teemakausia, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa.

Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle-trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä.

Tulevat tapahtumat

Kaamos-teemajakso

Loka- ja marraskuussa 2022 Kaamos-teemajakso kutsuu pohjoismaisen pimeyden syleilyyn. Teemajakso tarjoaa Sugarin toiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua palveluihimme kampanjaluontoisesti. Teema näkyy Sugarin showroomilla ja jakson aikana järjestettävissä tapahtumissa. Tule mukaan tekemään kaamoksesta syksyn kiinnostavin juttu. Lisätietoja noora@sugarhelsinki.com.

Pressipäivät

Sugarin pressipäivät järjestetään showroomilla 27.10.2022. Pressipäivillä kiinnitymme ajankohtaisiin ilmiöhin ja tuleviin trendeihin ja esillä ovat Sugarin edustamien brändien mielenkiintoisimmat uutuustuotteet. Pressipäivät tarjoavat mahdollisuuden myös kampanjaluontoiseen osallistumiseen ja näkyvyyteen showroomilla tai esimerkiksi pressikasseissa.

Fermentointiworkshop 10.11.

Yhteistyössä Nordkrautin, Fermentfulin ja Le Pain de Fleursin kanssa järjestettävässä fermentointiworkshopissa sukellamme fermentoinnin saloihin!

Korjaa ja huolla 22.11.

Arkive Atelierin ja Helsingin Villasukkatehtaan kanssa sukellamme vaatehuollon saloihin.

Lisätietoa teemoista ja tapahtumista saat sähköpostitse info@sugarhelsinki.com tai tilaamalla asiakasuutiskirjeemme!

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.