Sugar mediana

Sugarin oma media Sugar Universe ja Instagram-tili @sugarhelsinki tavoittavat vastuullisesta elämäntyylistä kiinnostuneet ihmiset.

Sugar Universe

Sugar Universe on Sugar Helsingin vuonna 2015 perustama vastuulliseen elämäntapaan keskittyvä media. Sugar Universessa inspiroidutaan erityisesti vastuullista kuluttamista ja hyvinvointia käsittelevistä sisällöistä. Myös ravinto, reseptit ja vastuulliset menovinkit kiinnostavat lukijoita.

@sugarhelsinki Instagram-tili

Sugarin @sugarhelsinki Instagram-tilillä käydään vilkasta keskustelua ajankohtaisista aiheista kauneuteen, hyvinvointiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin liittyen.

Yhteistyöt ja näkyvyys Sugarin medioissa

Sugarin asiakkaat voivat ostaa näkyvyyttä medioihimme sisältöyhteistöiden merkeissä. Kanavamme tavoittavat tehokkaasti vastuullisemmista valinnoista kiinnostuneet ihmiset. Näkyvyys Sugarin medioissa myös tukee brändin tunnettuutta ja kiinnostavuutta esimerkiksi lanseerauksen tai kampanjan aikana.Tutustu caseihin

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.