Vaikuttajamarkkinointi


Sugar on tehnyt yhteistyötä Suomen suosituimpien vaikuttajien kanssa jo 10 vuotta. Panostamme päivittäin vaikuttajasuhteiden ylläpitämiseen varmistaen, että pysymme vaikuttajien pulssilla. Meille hyvin hoidetut, luottamukseen ja kunnioitukseen perustuvat vaikuttajasuhteet ovat ylpeydenaihe ja työmme onnistumisen edellytys.

Vaikuttajavalinnoissa panostamme siihen, että vaikuttajat edustavat brändin arvoja ja pystyvät luontevasti ja omalla äänellään kommunikoimaan yhteistyön sisällöistä. Valitsemamme vaikuttajat tavoittavat laajan, vaikuttajan omaan sisältöön sitoutuneen kohderyhmän.

Valitsemme oikeat ihmiset laajasta yhteistyöverkostostamme nostamaan tuotetta tai konseptia esille sille sopivalla tavalla. Hyvin suunnitellut yhteistyöt voivat pitää suositukset hakukoneiden kärjissä jopa vuosia.

Sugarin vaikuttajamarkkinoinnin palveluihin sisältyy sopivien vaikuttajien etsiminen, sopimusneuvottelut, vaikuttajayhteistyön konseptit ja briiffaus sekä projektinhallinta ja raportointi.

Vaikuttajakysely

Teimme vuonna 2019 Suomen merkittävimmille vaikuttajille kyselyn siitä, miten he valitsevat yhteistyökumppaninsa ja millaiset aiheet heitä ja heidän seuraajiaan kiinnostavat.

Tutustu vaikuttajakyselyn tuloksiin

Tutustu caseihin

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.