Medialle

Sugar Helsinki palvelee mediaa showroomilla osoitteessa Vilhonkatu 4 B 13–17, 00100 Helsinki. Showroomimme on auki ma-to klo 10–17. Tavoitat meidät osoitteesta info@sugarhelsinki.com ja puhelimitse 050 567 1804.

Online-showroom palvelee tuotetieto- ja kuvatarpeissa 24/7. Pääset kirjautumaan ja rekisteröitymään online showroomiin tästä.

Uusimmat tiedotteet löydät tiedotteet-välilehdeltä.

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia sekä teemajaksoja, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa. Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle-trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä. Kaikki ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumat-sivuilta.

Toimitamme kuukausittain medialle suunnattua uutiskirjettä, josta löytyy ajankohtaista tietoa Sugarin edustamista brändeistä ja ajankohtaisista ilmiöistä. Tilaamalla Sugarin mediauutiskirjeen varmistat, että saat inboxiisi ajankohtaisimmat aiheet ja uutuustuotteet vastuullisemmin toimivilta brändeiltä.

Vaikuttajalle

Yhteistyöhön Sugarin edustamien ekologisten ja eettisten brändien kanssa pääset kertomalla meistä itsellesi hiukan lisää vaikuttajayhteistyö-lomakkeen välityksellä.

Huomioithan, että hyödynnämme asiakkaidemme mediaseurannassa Klearin vaikuttajatyökalua ja toivomme, että kaikki vaikuttajakumppanimme rekisteröityvät palvelun käyttäjiksi. Näin saamme kiinni kaikki ihanat yhteistyöpostaukset.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.