Tapahtumat

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia ja teemakausia, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa.

Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle -trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä.

Tulevat tapahtumat

Sugar Market 28.9.

Keväällä 2023 huikean suosion saavuttanut elintarvikebrändeille suunnattu Sugar Market -tapahtuma tulee taas 28.9.2023. Varaa nyt brändillesi paikka parempien ruokavalintojen edelläkävijäbrändien joukossa tapahtumassa, joka tarjoaa tilaisuuden aidosti henkilökohtaisiin kohtaamisiin ruoka-alan median edustajien ja vaikuttajien kanssa.

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Pressipäivä 25.10. ja vaikuttajapäivä 27.10.

Pressipäivillä kiinnitymme ajankohtaisiin ilmiöihin ja tuleviin trendeihin ja esillä ovat Sugarin edustamien brändien mielenkiintoisimmat uutuustuotteet. Pressipäivä keskiviikkona 25.10. on suunnattu ensisijaisesti toimittajille ja muille media-alan ammattilaisille, vaikuttajapäivä perjantaina 27.10 vaikuttajille.

Tilaamalla mediauutiskirjeemme saat tietoa ajankohtaisista teemoista ja tapahtumista.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.