Tapahtumat

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia ja teemakausia, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa.

Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle -trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä.

Tulevat tapahtumat

Kaamos-teemajakso

Loka- ja marraskuussa 2022 Kaamos-teemajakso kutsuu pohjoismaisen pimeyden syleilyyn. Teema näkyy Sugarin showroomilla ja jakson aikana järjestettävissä tapahtumissa:

  • Fermentointiworkshop 10.11.
  • Korjaa & huolla -vaikuttajatapahtuma 22.11.
Pressipäivät

Sugarin pressipäivät järjestetään showroomilla seuraavan kerran 27.10.2022. Pressipäivillä kiinnitymme ajankohtaisiin ilmiöhin ja tuleviin trendeihin ja esillä ovat Sugarin edustamien brändien mielenkiintoisimmat uutuustuotteet.

Tilaamalla mediauutiskirjeemme saat tietoa ajankohtaisista teemoista ja tapahtumista.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.