Tapahtumat

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia ja teemakausia, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa.

Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle -trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä.

Toukokuussa 21 Sugarin Showroomin ja Universe -blogimedian valtasi Sugar loves mamas -teemakuukausi, joka keräsi yhteen odottaville äideille ja lapsiperheille suunnattuja vastuullisia ja ajankohtaisia tuotteita ja palveluja, mutta tarjoili myös huiman määrän ajankohtaista tietoa kohderyhmälle.

Tulevat tapahtumat

Syksyllä 21 Sugar juhlii 10-vuotista taivaltaan erilaisten teemojen ja sisältöjen parissa juhlaviikon aikana ja syksyn 21 pressipäivä liitetään myö juhlahumuun.

Loppuvuodesta 21 Sugar Showroom x Cozy Home -teemajakso houkuttelee Sugarin Showroomille ja sisältöjen pariin kodin sisustamisesta, lahjatuotteista ja holisitisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet median edustajat, vaikuttajat ja kuluttajat.

Teemasisällöt tarjoavat Sugarin toiminnasta kiinnostuneille sopivan mahdollisuuden tutustua palveluihimme käytönnossä. Lisätietoa teemoista ja tapahtumista info@sugarhelsinki.com tai tilaamalla asiakasuutiskirje!