Tapahtumat

Sugar järjestää säännöllisesti erilaisia fyysisiä ja virtuaalisia tapahtumia ja teemakausia, joiden tarkoituksena on inspiroida meille tärkeitä kohderyhmiä ajankohtaisten aiheiden parissa.

Suosittuja medialle suunnattuja tapahtumia ovat keväisin ja syksyisin järjestettävät pressipäivät, jotka tarjoavat tietoa uusista tuotteista ja ilmiöistä, mutta sukeltavat myös syvemmälle lifestyle -trendeihin Sugarin koostaman trendiraportin myötä.

Tulevat tapahtumat

Sugarin pressipäivät järjestetään ensimmäistä kertaa uudella showroomilla Kaisaniemessä 27.–28.4. teemalla Renessanssi – Uusi Alku. Pressipäivillä kiinnitymme ajankohtaisiin ilmiöhin ja tuleviin trendeihin ja esillä ovat Sugarin edustamien brändien mielenkiintoisimmat uutuustuotteet. Pressipäivät tarjoavat mahdollisuuden myös kampanjaluontoiseen osallistumiseen ja näkyvyyteen showroomilla tai esimerkiksi pressikasseissa. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.

Huhti- ja toukokuussa 2022 Sugar x Northern Spa -teemajakso kutsuu pohjoismaisen, luonnollisen hyvinvoinnin pariin. Teemajakso tarjoaa Sugarin toiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua palveluihimme kampanjaluontoisesti. Teemajakson aikana Sugar järjestää vaikuttajaretriitin Nuuksion Hawkhillissä. Tapahtumassa on kumppanipaikkoja rajoitetusti, joten varaa oma paikkasi kevään lempeimpään vaikuttajatapahtumaan heti noora@sugarhelsinki.com.

Lisätietoa teemajaksosta ja osallistumismahdollisuuksia löydät täältä.

Lisätietoa teemoista ja tapahtumista info@sugarhelsinki.com tai tilaamalla asiakasuutiskirje!