Näytekori (0)

Weleda

Weledan ekologiset ja luonnolliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon terveyttä ja yksilöllistä tasapainoa. Iho saa elinvoimaa ja sen luonnolliset prosessit, kuten hengittäminen ja ravinteiden imeytyminen, vahvistuvat. Tämä ei tapahdu ainoastaan ihon pinnassa, vaan myös syvemmällä.

Terveessä ihossa on oikeastaan kaikki, mitä se tarvitsee toimiakseen oikein. Kuitenkin ulkoiset tekijät kuten ilmansaasteet, synteettiset kemikaalit, stressi, samoin kuin perinnölliset tekijät ja elämäntyyli voivat aiheuttaa sen, että iho tarvitsee apua päästäkseen takaisin oikeaan tasapainoonsa. Tuotteiden kautta iho saa ”ohjeita” siitä, miten se saavuttaa oikean tasapainon. Weledan tuotteiden tarkoituksena on siis auttaa ihoa auttamaan itseään.

Keskeisessä roolissa Weledan ihonhoitotuotteissa ovat luonnolliset kasviöljyt. Ne puristetaan kaikkein kallisarvoisimmista, auringon lämmössä kypsyneistä siemenistä, hedelmistä, pähkinöistä ja kasveista. Kasviöljyt vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita, joten ne imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. Kasviöljyt Weledan kasvojenhoitotuotteissa antavat niille ainutlaatuisen hoitavan vaikutuksen, sillä ne pehmentävät, suojaavat ja ravitsevat ihoa antaen ihon hengittää luonnollisesti.

Kaikissa Weledan öljypitoisissa tuotteissa käytetään kylmäpuristettuja kasviöljyjä kallisarvoisina pohjaöljyinä. Jokaisessa ihonhoitosarjassa on sen lisäksi käytetty tiettyä avainkasvia, joka on keskeinen osa sarjaa. Kasvi valitaan riippuen sen ominaisuuksista sekä siitä, mitä prosesseja ihossa halutaan voimistaa.

Weleda käyttää kasvotuotteissaan myös eteerisiä öljyjä. Tarkasti valikoituna ne parantavat tuotteen säilyvyyttä ja antavat sille miellyttävän tuoksun, joka vaikuttaa mieleen terapeuttisesti. Yleensä kosmetiikka lähestyy ihonhoitoa ihon eri kerrosten toimintojen kautta.

#weleda #luonnonkosmetiikka #greenbeauty

Näytetään tulokset 1–9 / 33