Ulkoistetun viestinnän palvelut

Sugar tarjoaa yrityksille ulkoistetun viestinnän palveluja esimerkiksi lanseerauksen tueksi, projekteihin, tapahtumiin tai muihin tilapäisen avun tarpeisiin, silloin kun omat resurssit tai käsiparit eivät riitä. Sugarin kokeneet ja mukavat viestinnän ammattilaiset ottavat vastuun yrityksen viestinnästä ja toimivat joustavasti yrityksenne viestinnän resurssina.

Viestintäpalvelut voi ulkoistaa kokonaan tai palveluillamme voi täydentää yrityksen omaa viestintä- ja markkinointitiimiä. Ulkoistamalla viestintäpalvelut esimerkiksi projektiluontoisesti voi saada paitsi toivottua lisäresurssia ja osaamista, myös tuoreita näkökulmia yrityksen omaan viestintään. Palvelun kautta asiakas saa käyttöönsä Sugarin laajat media- ja vaikuttajaverkostot. Tarvittaessa tuotteiden esitteleminen upassa showroom-tilassamme Helsingin keskustassa voidaan liittää palveluun.

Ulkoistetun viestintäpalvelun edut yritykselle

  • Skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan
  • Kiinteä kuukausikustannus, joka sisältää sovitut toimenpiteet
  • Nopea ja riskitön tapa purkaa ruuhkahuippuja ja huolehtia yrityksen omien työntekijöiden työkuorman kohtuullistamisesta
  • Antaa uusia näkökulmia yrityksen omalle viestintä- ja markkinointitiimille

Sugarin kuluttajaviestintään erikoistuneiden ammattilaisten lisäksi kauttamme saat käyttöön myös emoyhtiömme Avidlyn viestintätiimin.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.