Kategoriassa Tiedotteet

Aarre avaa ensimmäisen kivijalkaliikkeensä Tampereella lokakuussa

Elämyksellinen Aarre Studio tähtää yhteisöllisyyden rakentamiseen.

Kotimainen, vastuullinen vaatemerkki Aarre avaa ensimmäisen Aarre Studion tunnelmalliseen Tampereen Kehräsaareen lokakuussa 2022. Kyseessä ei ole perinteinen kauppa vaan tila, joka muuntautuu erilaisiin tarkoituksiin ja ilmentää Aarteen maailmaa monipuolisesti. Kokemuksia ja elämyksiä tarjoavassa monimuotoisessa tilassa tullaan järjestämään muun muassa workshoppeja ja tapahtumia.

Aarre Studio on Aarteen koti, jossa vierailija pääsee lähemmäs brändin olemusta ja ydintä. Asiakkaille järjestetään Aarre Studiolla kuukausittain tapahtumia, ja loppuvuoden tapahtumakalenterista löytyy muun muassa Sample Sale -myyntitapahtuma, Clothing Care- vaatteidenhuoltoluento ja erilaisia teemapäiviä. Tapahtumien aikana vieraat pääsevät tutustumaan myös Aarteen tiimiin, kuulemaan enemmän tuotteiden valmistuksesta sekä sukeltamaan syvemmälle Aarteen maailmaan. 

Aarre Studio on avoinna torstaisin ja perjantaisin, jolloin asiakkaat ovat tervetulleita tekemään ostoksia ja tutustumaan Aarteen mallistoihin. Aarre Studiota kehitetään jatkuvasti myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jatkossa Aarre Studiolta voi noutaa verkkokauppatilauksia sekä sovittaa vaatteita ajanvarauksella.

“Aarre haluaa tuoda ihmiset yhteen ja olla enemmän kuin vain vaatteita.” – Laura Silva, toimitusjohtaja ja suunnittelija

Aarteen taustalla vaikuttaa pitkä historia perheyrityksenä ja vahva tekstiiliosaaminen. Omistajasisarusten Lauran, Riikan ja Markon vanhemmat lähtivät 90-luvulla perustamaan tehdasta Pohjois-Portugaliin. Tässä tehtaassa valmistuvat Aarteen tuotteet nykypäivänä, ja sama sisarusparvi vastaa tehtaan toiminnasta. Aarre erottuu oman tehtaan ja valmistuksen ansiosta, koska se voi aidosti vaikuttaa tuotannossa tapahtuviin ratkaisuihin.

Aarteen filosofiaan kuuluukin vastuullisuuden lisäksi vahva yhteisöllisyys ja läheisistä huolehtiminen. Aarre Studio onkin siksi avoin kaikille. Kuka tahansa on tervetullut ammentamaan inspiraatiota, tekemään löytöjä ja osallistumaan yhteisöllisyyttä lisääviin workshopeihin ja tapahtumiin.

Aarre Studio kutsuu asiakkaat viettämään avajaisia Tampereen Kehräsaareen perjantaina 7.10. klo 12-18 ja lauantaina 8.10. klo 11-17. Avajaisissa asiakkaat pääsevät muun muassa osallistumaan arvontaan, jossa voittaja saa itselleen kustomoidun Aarre-vaatteen. Kuluttajatiedustelut:

Laura Silva, 0503609807 laura@aarrelabel.com

Mediatiedustelut:

Ona Rihu, 0443080997 ona@sugarhelsinki.com

Aarre Studio on arkisin auki kuluttajille rajoitetuin aukioloajoin. Myymälä on auki kuluttajille TO ja PE klo 12.00-18.00 ja viikonloppuisin tapahtumien aikaan.

Kehräsaari B, 33200 Tampere 

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.