Kategoriassa Caset \\ Tapahtumat

Aarre Studio -avajaiset

Aarre on kotimainen ja vastuullinen vaatemerkki, jolla on oma tehdas Portugalissa. Aarre on perheyritys, ja sen toimintaa ajaa vahvasti lempeät arvot, eettisyys ja ekologisuus.

Toimeksianto

Aarre avasi ensimmäisen Aarre Studion Tampereen Kehräsaareen lokakuussa 2022. Aarre tilasi Sugarilta vaikuttajatilaisuuden, tiedottamisen ja Aarre vinkit -kartan.

Toimenpiteet

Sugarin järjestämät Aarre Studio -avajaiset kokosivat vaikuttajia pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta juhlistamaan uuden Aarre Studion avajaisia. Tapahtumassa vieraat saivat suunnitella itselleen oman kustomoidun Aarre-vaatteen. Tapahtuman hostina ja DJ:nä toimi ihastuttava Meri Milash, ja puheenvuorossa Meri haastatteli Aarteen omistajasisaruksia Aarteesta vaatemerkkinä sekä Aarre Studiosta.

Onnistuneen illan aikana vieraat pääsivät nauttimaan myös ravintola Muusan tarjoiluista ja Ägräsin G&T-baarista. Vieraat saivat tapahtumasta mukaansa goodiebagin, joka sisälsi muun muassa Sugarin toteuttaman Aarre vinkit -kartan. Tapahtuman aamuna medialle lähetettiin tiedote Aarre Studion avajaisista.

Palvelut

Tapahtumat

Tiedottaminen

PR ja viestintä

Graafinen suunnittelu

Tulokset

Aarteen tavoitteena tapahtumalle oli lisätä uuden Aarre Studion näkyvyyttä. Tapahtumaan ilmoittautui 31 vierasta, ja tapahtumasta postattiin yhteensä 50 Instagram-storya ja feed-postausta, joiden yhteenlaskettu tavoittavuus oli 128 tuhatta katselukertaa ja media-arvo 140 tuhatta euroa.

Yhteenlaskettu tavoittavuus oli 128 tuhatta katselukertaa ja media-arvo 140 tuhatta euroa.

Kuva: Henna Västi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.