Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä \\ Vaikuttajamarkkinointi

Alpro Nordic Rye -ruisjuoman lanseeraus

Kaikki pr-lähetyksen vastaanottaneet vaikuttajat postasivat lähetyksestä ja sen sisältämistä uutuuksista Instagram-tileillään.


Alpro on kasvipohjaisen vallankumouksen edelläkävijä, jonka missiona on tarjota yhä enemmän kasvipohjaisia valintoja ja makuja, jotta yhä useampi muuttaisi ruokailutottumuksiaan kohti kestävämpää, planetaarista ruokavaliota.

Toimeksianto

Alpron kasvipohjaisten juomien kategoria kasvoi pehmeän herkullisella Alpro Nordic Rye -ruisjuomalla, joka on pohjoismainen taidonnäyte ja maailman ensimmäinen ruisjuoma suomalaisesta rukiista.

Toimenpiteet

Sugar toteutti ruisjuoman lanseerauksen keväällä 2022 ja vastasi uutuustuotteen pr:stä, tiedottamisesta, vaikuttajayhteistöistä ja vaikuttajalähetysten koordinoinnista.

Ruisjuoman ympärille rakennettiin pr-lähetykset 12:lle vaikuttajalle yhteistyössä ruokavaikuttaja Satu Koiviston kanssa. Pr-lähetys sisälsi korin täydeltä ruisinspiraatiota – Alpron ruisjuomien lisäksi vaikuttajien oville toimitetussa korissa oli Satu Koiviston ruisjuomaan leipoma tuore pullapitko sekä Rukiin viljava historia -kirja.

Sugar koordinoi vaikuttajakampanjat kolmen vaikuttajan kanssa, jotka kommunikoivat uutuudesta ja sen käyttötavoista inspiroivasti omilla kanavillaan.

Palvelut

Lanseeraukset

PR ja viestintä

Vaikuttajamarkkinointi

Tulokset

Sugarin laatiman ja jakeleman mediatiedotteen jakelun jälkeen Alpron mediaosumia raportoitiin toimituksellisesta ja sosiaalisesta mediasta yhteensä 92 kpl. Ruisjuomasta kirjoittivat 16 printti-/online-mediaa, mm. Helsingin Sanomat, Iltalehti ja Voi Hyvin.

Kaikki 12 pr-lähetyksen vastaanottanutta vaikuttajaa postasivat lähetyksestä ja sen sisältämistä uutuuksista Instagram-tileillään.

Kokonaisvaltainen lanseeraus ja monipuoliset pr-toimenpiteet lisäsivät laajasti tietoisuutta ja kiinnostusta ruisjuomaa kohtaan.

yli 90
mediaosumaa

16 online-/printtimediaa kirjoitti tuotteesta

100%
pr-lähetyksen vastaanottajista postasi tuotteesta


Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.