Kategoriassa Caset \\ Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi – Case Alpro

Vaikuttajien kautta tavoitettiin fokuskohderyhmät laajasti ja positiivinen vaikutus brändimielikuvaan.

Alpro on kasvipohjaisen vallankumouksen edelläkävijä, jonka missiona on tarjota yhä enemmän kasvipohjaisia valintoja ja makuja, jotta yhä useampi muuttaisi ruokailutottumuksiaan kohti kestävämpää, planetaarista ruokavaliota.

Toimeksianto

Sugar toimi Alpron vaikuttajamarkkinoinnin kumppanina vuonna 2022. Osana kokonaisvaltaista pr- ja viestintäkumppanuutta Sugar vastasi Alpron vaikuttajamarkkinoinnin kokonaisuudesta.

Tavoitteena oli luoda ja vahvistaa Alprosta kuvaa inspiroivana kasvipohjaisten vaihtoehtojen edelläkävijänä, vastuullisuus kaiken viestinnän ytimessä säilyttäen. Alpron vaikuttajayhteistyökumppaneiksi valikoitiin vaikuttajia, jotka tavoittavat kohderyhmän ja lisäävät tuotteiden tunnettuutta ja kokeilunhalua.

Kuva: Jasmin Muurinen

Palvelut

Vaikuttajamarkkinointi
Jatkuva pr-palvelu
PR ja viestintä

Toimenpiteet

Vuoden aikana toteutettiin kampanjakohtaisia vaikuttajalähtöjä sekä läpi vuoden kestänyt pitkäjänteinen Brand Ambassador -yhteistyö Jasmin Muurisen kanssa.

Sugarin vastuulla oli vaikuttajien valitseminen ja kontaktointi, opimusneuvottelut, sisältöbriefit ja sisältöjen hyväksytys asiakkaalla, sekä tulosten raportointi

Tulokset

Vaikuttajat inspiroivat kokeilemaan Alpron uutuuksia ja sisällyttämään kasvipohjaisia vaihtoehtoja arkeen. Vaikuttajien kautta tavoitettiin fokuskohderyhmät laajasti ja positiivinen vaikutus brändimielikuvaan.

Vaikuttajat inspiroivat kokeilemaan Alpron uutuuksia ja sisällyttämään kasvipohjaisia vaihtoehtoja arkeen.

Kuva: Jasmin Muurinen

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.