Kategoriassa Tiedotteet

Alpron herkullisten kasvipohjaisten tuotteiden valikoima kasvaa

Alpro Absolutely Kookos Salty Caramel uutuusmaku ja suosittu kasvipohjainen Mustikka jogurtti uudessa pakkauskoossa kasvattavat Alpron herkullista kasvipohjaista tuotevalikoimaa

Kasvipohjainen herkuttelu muuttuu entistä helpommaksi Alpron kookospohjaisen suolainen kinuski -uutuuden myötä.

Suolaisesta kinuskista on tullut suomalaisten uusi hittimaku (HS 12.04.2022), johon Alpro vastaa uudella Absolutely Coconut Salted Caramel -tuotteellaan. Hurmaava uutuusmaku on lempeä ja kasvipohjainen lusikoitava herkku niihin hetkiin, kun kaipaat päivääsi pientä kasvipohjaista hemmottelua.

Uusi Alpro Absolutely Coconut Salted Caramel on kookoksen ja suolaisen kinuskin täyteläinen yhdistelmä. Suolaisen ja makean täydellinen makupari houkuttelee herkutteluun ja sopii monenlaiseen ruokavalioon. 100 % kasvispohjainen, gluteeniton ja viljaton nautinto sopii erinomaisesti herkutteluun välipalaksi tai jälkiruoaksi sellaisenaan.

Herkullinen ja täyteläinen kookosvalmiste sopii mainiosti välipalaksi tai jälkiruoaksi sellaisenaan.

Ainesosat: Kookosmaito (37,4 %) (kookoskerma, vesi), kookosvesi
(30 %), Vesi, sokeri, muunnettu tärkkelys, karamellisoitu sokeri
(1,1 %), Suola (0,2 %), stabilointiaineet (pektiinit), sitruunamehutiiviste, hapatteet (S. thermophilus)

Suositushinta: 3,19 €

Saatavuus: vko 5 alkaen, Kesko ja SOK

Alpron runsaasti mustikkaa sisältävä kasvipohjainen vaihtoehto jogurtille saatavilla nyt myös 500 g pakkauskoossa

Kasvispohjaisten tuotteiden lisääminen päivittäiseen ruokavalioon muuttuu entistä helpommaksi, kun Alpron suosittu Mustikka 4 x 125 g soijavalmiste tulee saataville myös isommassa, useammalle herkuttelijalle tai aterialle sopivassa 500 g pakkauskoossa.

Mustikkainen uutuus sisältää runsaasti mustikkaa (5,7 %) ja kasviproteiinia. Se on luontaisesti vähärasvainen kalsiumin lähde ja siihen on lisätty B2-, B12- ja D-vitamiineja. Erinomaisen koostumuksen ja oivan ravintosisältönsä ansiosta Alpro Mustikka sopii ihanasti vaikkapa aamiaiselle tai välipalaksi.

Runsaasti mustikkaa sisältävä soijapohjainen jogurtti maistuu mainiosti aamiaisella ja välipalaksi sellaisenaan tai lisukkeiden kera.

Ainesosat: Soijapohja (vesi, kuoritut soijapavut (9,8 %), sokeri, mustikka (5,7%), trikalsiumsitraatti, stabilointiaine (pektiini), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), luontainen aromi, mustikkauute, porkkanauute, merisuola, hapettumisenestoaineet (tokoferoliuute, askorbiinihapon rasvahappoesterit), vitamiinit (B2, B12, D2), hapatteet (s. theromophilus, L.bulgaricus). 

Suositushinta: 2,45 €

Saatavuus: vko 5 alkaen, Kesko ja SOK

Alprolla vastuullisuus on mukana kaikessa tekemisessä – nyt ja aina. Alpro on B Corp -sertifioitu kasvipohjaisen vallankumouksen edelläkävijä, joka kehittää jatkuvasti uusia tuotteita kuluttajien toiveita kuunnellen ja entistä parempia ratkaisuja etsien. Alpron tavoitteena on tarjota yhä enemmän kasvipohjaisia maukkaita vaihtoehtoja mm. välipaloille ja herkutteluun, jotta mahdollisimman moni muuttaisi ruokailutottumuksiaan kohti kestävämpää, planetaarista ruokavaliota.  Vuonna 1980 soijapohjaisista juomista lähtenyt toiminta on kehittynyt ja kasvanut niin, että tänä päivänä Alpro kasvipohjaisten tuotteiden moniosaaja, joka valmistaa tuotteitaan jopa 8 eri raaka-aineesta, mm. kookoksesta,kaurasta ja mantelista. Alpron missiona on ollut alusta asti tarjota kuluttajille terveellisempiä kasvipohjaisia valintoja, jotka myös kuormittavat vähemmän ympäristöä. Vuoteen 2025 mennessä yhtiön tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 30 prosenttia, veden käyttöä 60 % ja siirtyä uusiutuvan energian käyttöön. 

Kuluttajatiedustelut: +358 800 142 777 | Mediatiedustelut: noora@sugarhelsinki.com 

www.alpro.com/fi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.