Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä

Anton&Anton Valmisruokakassin lanseeraus

Yli 30 vaikuttajaa ja toimittajaa tilasi Valmisruokakassin testiin tiedotteen perusteella.

Anton&Anton tarjoaa korkealaatuisista, usein lähellä tuotetuista ja sesonginmukaisista raaka-aineista valmistettua valmisruokaa sekä ruokakasseja.

Toimeksianto

Anton&Antonin monipuolinen ruokakassivalikoima laajeni keväällä 2020 entisestään, kun tuoteperhe kasvoi herkullisella Valmisruokakassilla – markkinoiden ensimmäisellä ruokakassilla, joka ei vaadi kokkaamista.

Toimenpiteet

Sugar Helsinki tiedotti uudesta Valmisruokakassista ja kerroimme samalla Anton&Antonin muusta Ruokakassi-valikoimasta, josta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Tiedotteen vastaanottajalista kuratoitiin käsin ja vastaanottajille tarjottiin mahdollisuutta testata uutta Valmisruokakassia.

Palvelut

Lanseeraukset

Tiedottaminen

PR-lähetykset

Tulokset

Anton&Antonin omassa keittiössä lähellä tuotetuista ja laadukkaista raaka-aineista valmistetut ateriat otettiin hyvin vastaan ja Valmisruokakassi ilahdutti poikkeuksellisen kevään aikana monen kotona töitä tekevän arkea. Yli 30 vaikuttajaa ja toimittajaa tilasi Valmisruokakassin testiin tiedotteen perusteella.

Tiedote ja testiin saadut Valmisruoka-kassit poikivat paljon välitöntä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa sekä suurten, isoja massoja tavoittavien vaikuttajien ja julkisuuden henkilöiden tileillä, että pienempien, niche-kohderyhmiä tavoittavien vaikuttajien tileillä. Lisäksi tiedotteen myötä Anton&Antonista kirjoitettiin artikkeli Me Naisiin ja uusi kassi nostettiin kuvan kera Fit-lehteen.


Asiakkaan kommentti

”Halusimme uudelle Valmisruokakassille parempaa medianäkyvyyttä ja samalla kertoa monipuolisesta valikoimastamme. Yhteinen näkemys sisällöstä ja tekemisestä löytyi nopeasti Sugar Helsingin taitavan tiimin kanssa. Yhdessä työskentely on ollut todella antoisaa ja mukavaa. Tuotteistamme kiinnostuneiden määrä ylitti odotuksemme ja koemme, että saimme sekä brändille ja tuotteille erittäin hyvää näkyvyyttä yhteistyön kautta.”

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.