Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ Tapahtumat

Evolve Organic Beauty aamiaistilaisuus

Tapahtumaan liittyvien Instagram-postausten arvioitu media-arvo ylsi noin 89 tuhanteen euroon.

Englantilainen luonnonkosmetiikkabrändi Evolve Organic Beauty on Sugarin pitkäaikainen asiakas. Evolve loihtii pienissä erissä käsityönä valmistettuja tuotteita tehokkaimmista ja ajankohtaisimmista raaka-aineista, kuten luonnollisista öljyistä ja superfoodeista.

Toimeksianto

Evolve Organic Beauty lanseerasi vuoden 2022 aikana useamman uutuustuotteen täydentämään päästä varpaisiin aisteja hivelevää tuotevalikoimaa.

Sugar toteutti syksyllä 2022 Evolvelle aamiaistapahtuman, jonka tavoitteena oli tuotteiden lanseerauksen lisäksi muistuttaa myös rakastetun brändin klassikoista ja filosofiasta.

Palvelut

Tapahtumat
Lanseeraukset

Toimenpiteet

Tapahtuma järjestettiin tunnelmallisessa Ravintola Elmissä, jonka puitteet soveltui täydellisesti intiimiin aamiaistilaisuuteen. Inspiroiduimme Evolven tuotteiden trooppisista raaka-aineista ja trooppinen teema näkyi uutuustuotteiden raaka-aineiden pohjalta suunnitellussa aamiaismenussa sekä tilan somistuksessa.

Aamiaisella vieraat pääsivät tutustumaan uutuuksiin ja brändin filosofiaan Evolven perustajan ja toimitusjohtajan Laura Rudoen johdolla. Ilmoittautumisen yhteydessä vieraat vastasivat Evolve Skin Quiz -kyselyyn, jonka tulosten pohjalta koottiin jokaiselle ihotyypin ja tarpeiden mukaan personoitu goodie bag, joka jaettiin tapahtuman yhteydessä.

Tulokset

Tilaisuuden osallistujamäärä täyttyi nopeasti ja aamiaiselle osallistui 26 vaikuttajaa ja kauneustoimittajaa. Vieraista 24 jakoi tapahtuman tunnelmia Instagramiin ja tilaisuuteen liittyviä postauksia raportoitiin yhteensä 82. Somenäkyvyyden arvioitu media-arvo ylsi 89 tuhanteen euroon.

Tapahtuman jälkeen Evolven uutuustuotteita nähtiin monien suurten aikakauslehtien, kuten Kodin Kuvalehden ja Kauneus ja Terveys -lehden sivuilla.

Instagram-postausten kattavuus oli 87,3 tuhatta ja arvioitu media-arvo ylsi noin 89 tuhanteen euroon.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.