Kategoriassa Caset \\ Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi – Case Frantsila

Sugar sai kunnian toimia Frantsilan vaikuttajamarkkinoinnin kumppanina syksyn 2022 kampanjassa, joka tiivistää Frantsilan sanoman kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin pioneerina ja suunnannäyttäjänä.

Frantsila on luonnonmukaisen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnannäyttäjä sekä uudistavan viljelyn edelläkävijä vuodesta 1981.

Toimeksianto

Sugar toimi Frantsilan vaikuttajamarkkinoinnin kumppanina syksyn 2022 ”Terve maa, terve iho” -kampanjassa, joka tiivistää Frantsilan sanoman kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin pioneerina ja suunnannäyttäjänä.

Frantsilan tuotteiden puhtaat ja tehokkaat raaka-aineet tulevat Frantsilan omilta luomupelloilta Hämeenkyröstä. Mitä terveempi ja elinvoimaisempi maaperä on, sitä ravinteikkaampia ovat myös siinä kasvavat kasvit ja kukat, joista Frantsilan hyvinvointi- ja luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan. 

Vaikuttajamarkkinoinnin tavoitteena oli tuoda esiin kampanjan sanomaa ja vahvistaa Frantsilan positiointia luonnonmukaisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnannäyttäjänä.

Kuva: Hanne Valtari

Palvelut

Vaikuttajamarkkinointi

Toimenpiteet

Sugar valitsi ja kontaktoi vaikuttajat kampanjaan. Vaikuttajiksi valittiin Mia Zambra (@zambra.mia) ja Hanne Valtari (@lahiomutsi). Sugar koordinoi vaikuttajien sopimusneuvottelut, sisältöbriiffauksen ja tulosten raportoinnin.

Vaikuttajien Instagramissa toteutettujen yhteistöiden keskiössä oli kampanjan teema ‘terve maa, terve iho’, kokonaisvaltainen ihonhoito sekä luottotuotteet Frantsilan valikoimasta.

Lisäksi Mia Zambran kanssa toteutettiin haastattelu aiheista Frantsilan sivustolle. Molemmilla vaikuttajilla on aikaisempaa kokemusta Frantsilan tuotteiden pitkäaikaisina käyttäjinä ja puolestapuhujina, mikä teki yhteistyöstä luontevaa.

Tulokset

Hanne Valtarin ja Mia Zambran postausten yhteenlaskettu kattavuus oli noin 50.3 tuhatta. Vaikuttajat loivat inspiroivat ja visuaalisesti upeat IG Story- ja Feed -postauskokonaisuudet, joissa jaettiin informaatiota tuotteista ja niiden avulla toteutettavista kauneusrutiineista. Postauksissa korostettiin aitoja käyttötilanteita ja dokumentaarista arkea Frantsilan tuotteiden kanssa.

Mia Zambran kanssa toteutettiin lisäksi haastattelu Frantsilan Palsta-blogiin. Tausta kauneustoimittajana ja mallina sekä pitkäaikainen historia Frantsilan tuotteiden käyttäjänä teki Miasta luontevan haastateltavan ja suosittelijan.

Vaikuttajat loivat inspiroivat ja markkinointikampanjaa tukevat sisältökokonaisuudet.

Kuva: Mia Zambra

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.