Kategoriassa Tiedotteet

HAVU Cosmetics julkaisee uusia tuotteita – kotimaiset highlighterit ja poskipunat julki tänään

Biohajoavista huulipunistaan tunnettu HAVU Cosmetics laajentaa syyskuun lopulla valikoimaansa – tuoteperheen uusia lisäyksiä ovat highlighter ja poskipuna, joita on molempia saatavilla neljässä eri sävyssä. Kaikki HAVUn tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä, ja
niiden suunnittelussa on huomioitu ympäristöystävällisyys: uusissa tuotteissa käytetään luonnonkosmetiikan raaka-aineita, ja niiden pakkaukset ovat biopohjaisia.

Ympäristöystävällistä kosmetiikkaaHAVU:n poskipunien ja korostusvärien pääainesosana ovat karitevoin esterit, jotka kosteuttavat ihoa jättämättä öljyistä tunnetta. Lisäksi tuotteet sisältävät pehmentävää kaakaovoita ja kandelilla-vahaa. Tuotteet ovat täysin vegaanisia, eivätkä ne sisällä ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita.

Koostumukseltaan poskipuna ja korostusväri ovat kevyitä ja helposti levittyviä. Cream stick -malli mahdollistaa tuotteen lisäämisen suoraan iholle, ja sävy on helppo levittää tasaisesti crayon-mallisen pään avulla.

Uusien tuotteiden pakkaukset ovat täysin biopohjaisia, ja niiden valmistusmateriaaleina ovat biohajoava kasvipohjainen polylaktidi (PLA) ja puu (saarni).

Kaikki uusien tuotteiden sävyt ja mallit nähtävissä kuvapankissa


Highlighterien ja poskipunien hinta on 32 €. HAVUn valikoimaan kuuluu uutuuksien lisäksi huulipunia useissa sävyissä, huulimaski, -voide ja -kuorinta sekä huulipunien uudelleentäyttöpakkaukset eli refillit. HAVUn tuotesuunnittelua ohjaa kiertotalous ja biopohjaisten raaka-aineiden käyttö myös tuotepakkauksissaSaatavuus / havucosmetics.fi

Kuluttajatiedustelut / info@havucosmetics.fi

Mediatiedustelut / lumi@havucosmetics.fi

www.havucosmetics.fi

@havucosmetics

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.