Kategoriassa Tiedotteet

Humble raikas smoothiesarja uudistuu!

Raikkaista kylmäpuristetuista smoothiesta tunnettu kotimainen Humble lanseeraa kaksi uutta smoothiemakua ja paketoi tuoreet hedelmät ja marjat entistä herkullisempiin, helposti mukaan napattaviin pakkauksiin

Kotimainen Humble on valloittanut kasvavaa välipala- ja smoothiemarkkinaa raikkailla, kylmäpuristamalla valmistetuilla smoothieilla. Humble smoothiet valmistetaan vain parhaista raaka aineista ja kylmäpuristamisen ansiosta hedelmien ja marjojen vitamiinit ja hivenaineet pystytään säilömään mahdollisimman tehokkaasti pieniin, juuri välipalaksi sopiviin, uusiin 250 ml pulloihin.

Uusista pakkauksista löytyy myös Humblelle tärkeä maininta siitä, että yritys lahjoittaa valitsemilleen ilmastonmuutosta ehkäiseville ja luonnon monimuotoisuutta edistäville hyväntekeväisyysjärjestöille vähintään 1 % smoothieiden ja mehujen myynnistä.

“Raikkaamman pakkausdesignin avulla pystymme entistä paremmin kommunikoimaan Humble smoothieiden makua ja tuoreutta, sillä emme koskaan käytä tuotteissamme jauheita, tiivisteitä tai uutteita, eikä tuotteisiimme ole lisätty sokeria tai vettä. Olemme valinneet pienemmän pakkauskoon, koska kuluttajatutkimuksemme mukaan se on asiakkaillemme mieluisampi. Haluamme myös varmistaa, että terveelliset välipalat ovat hintojen noustessa edelleen mahdollisimman monen suomalaiskuluttajan saavutettavissa.”

kertoo Humblen tuotepäällikkö Sara Lehterä

Kaksi uutta raikasta Humble smoothiemakua Tyrni ja Mustikka kookos kasvattavat kylmäpuristettujen smoothieiden makuvalikoimaa 

Raikas Tyrni smoothie saa reippaan makunsa porkkanasta, appelsiinista, mangosta, inkivääristä ja sitruunasta. Tyrni smoothie sopii erityisen hyvin esimerkiksi aamupalalle ja niihin hetkiin, kun kaipaat piristystä keskelle päivää. 

Kylmäpuristettu mustikka kookos smoothie taas on täyteläinen, lempeä, ja erityisen ajankohtainen, sillä smoothiessa on hyödynnetty fermentoitua vegaanista kookosjogua. Mustikka kookos smoothie sopiikin erityisen hyvin hemmotteluhetkiin ja esimerkiksi iltapalaksi.

Pakkausuudistuksen myötä, myös pullokoko on uudistunut, mikä mahdollistaa aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettujen smoothien hintapisteen säilyvän kuluttajille houkuttelevana hintojen yleisesti noustessa. Tuotteiden hintahaarukka on 2,45-2,90 € per 250 ml kierrätettävä panttipullo (sis. pantti). 

Humble tuotteita on saatavilla S- ja K-ryhmien kaupoista sekä kaikista Ruohonjuuri-myymälöistä, sekä luomukaupoista ja kahviloista.

Humble lahjoittaa vähintään 1 % smoothieiden ja mehujen myynnistä 1 % for the Planet järjestön kautta valitsemiinsa hyväntekeväisyyskohteisiin. Lisätietoa lahjoituskohteista löytyy uudistetulta yourhumble.com -sivustolta.

Humble on kotimaisen Evoke Oy:n tuotebrändi, joka keskittyy herkullisiin ja terveellisiin välipaloihin. Humble tuoteperheeseen kuuluu smoothieiden lisäksi kätevät pähkinäsekoitukset, herkulliset kookostoffeet, suussasulavat kaura- ja hedelmäpatukat sekä vaihtuvat kausituotteet. Humblen tavoitteena on kasvaa merkittäväksi tekijäksi smoothie-ja mehuhyllyssä tuoreilla, kylmäpuristetuilla tuotteilla.

Tilaa päivääsi piristystä ja tutustu uutuuksiin! Tuotteet tilattavissa online-showroomista tammikuun ajan! KLICK!

Lisätietoja: Sara Lehterä, Evoke Oy, sara@evoke.fi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.