Kategoriassa Caset \\ Tapahtumat

Mediatapahtuma – Case Kauniisti kotimainen

Vaikuttajat ja toimittajat kutsuttiin inspiroitumaan joulusesongin kauniimmista kotimaisista kukista Kauniisti kotimaisen perinteiselle joululounaalle ravintola Lulu’s:iin.


Kauniisti kotimainen kertoo kotimaisista kasvihuoneessa viljellyistä koristekasveista.

Toimeksianto

Kauniisti kotimainen pyrkii vuosittain nostamaan kotimaisten kasvihuoneviljeltyjen joulun koristekasvien tunnettuutta sekä inspiroimaan uusia käyttötapoja perinteisellä joulukukkalounaalla. Vuonna 2022 Sugar Helsinki toimi joulukukkalounaan järjestelykumppanina ja vastasi muun muassa kutsuprosessista, medialistasta, lokaatiosta ja tapahtuman sisällön suunnittelusta.

Toimenpiteet

Vaikuttajat ja toimittajat kutsuttiin inspiroitumaan joulusesongin kauniimmista kotimaisista kukista Kauniisti kotimaisen perinteiselle joululounaalle ravintola Lulu’s:iin. Lounaalla nautittiin Lulu’sin tapahtumaa varten luoma kasvipainotteinen menu joulukukkien katveessa, ja kuultiin Kauniisti kotimaisen asiantuntijaedustajien sekä Kukkatehtaan floristien kertomana uusista, innovatiivisista tavoista, joilla perinteisiä kotimaisia joulukukkia voi hyödyntää somistuksessa. Tapahtumasta sai mukaan joulutähden valittuun Iittalan Nappula-ruukkuun istutettuna.

Palvelut

Tapahtumat

Tulokset

Supersuosituksi noussut joulukkatapahtuma täyttyi hetkessä ja lounaalle osallistui eturivin lifestyle-, sisustus- ja viherkasveista kiinnostuneita vaikuttajia sekä lifestyle- ja sisustustoimittajia. Tapahtumassa vieraili edustajia muun muassa seuraavista medioista: Iltalehti, Koti ja keittiö, Kotivinkki, Kotiliesi, Deko, Glorian koti, Koti ja puutarha, Maaseudun tulevaisuus ja Keskisuomalainen. Tapahtumasta postattiin ahkerasti osallistujien omiin somekanaviin, ja joulukukat näkyivät niillä myös tapahtuman jälkeen.

Tapahtumassa vieraili edustajia muun muassa seuraavista medioista: Iltalehti, Koti ja keittiö, Kotivinkki, Kotiliesi, Deko, Glorian koti, Koti ja puutarha, Maaseudun tulevaisuus ja Keskisuomalainen.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.