Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä

Kåska Omppu Spritz -lanseeraus

Tapahtuman ja lähetysten poikimien Instagram-postausten yhteenlaskettu tavoittavuus oli 97 tuhatta ja media-arvo 95 tuhatta.

Kåska Oy on Helsingissä perustettu juoma-alan yritys, jonka missiona on luoda kohtaamisia ihmisten välille ja muuttaa alkoholikulttuuria kohti parempaa – vähemmän alkoholia, enemmän elämyksiä. Tuotteiden myyntikatteista ohjataan kunkin tuotteen alkoholiprosenttien verran järjestöjen tukemiseen, jotka tekevät työtä yksinäisyyden ja sosiaalisen eristyneisyyden vähentämiseksi.

Toimeksianto

Kåska toivoi Sugarilta apua yhteistyössä Omenasiepparin kanssa tehdyn uuden matala-alkoholisen Omppu Spritzin lanseeraukseen sekä tietoisuuden lisäämiseen yrityksen yhteiskunnallisesti vaikuttavasta toiminnasta.

Toimenpiteet

Yhteistyössä Sugarin kanssa järjestetyssä Kåska x Omenasieppari Omppu Spritzin lanseeraustilaisuudessa syyskuussa 2022 Pakilan siirtolapuutarhassa maisteltiin uutuusjuomaa ja kuultiin Kåskan ja Omenasiepparin yhteiskunnallisesti vaikuttavasta toiminnasta. Tapahtumassa toimittaja- ja vaikuttajavieraat pääsivät Omenasieppareiden johdolla kokemaan paikan päällä, miten hävikkiomenoiden kerääminen talteen tapahtuu, sekä nauttimaan syksyisestä, omenoiden inspiroimasta juhlamenusta. Osallistujat saivat mukaansa kotiin vietäväksi korillisen Kåskan juomia, omenapiirakkaa ja itse poimimiaan omenoita.

Tapahtuman jälkeen lähetettiin Omppu Spritz -lähetykset 23:lle kiinnostuneelle vaikuttajalle ja toimittajalle, jotka eivät päässeet itse tapahtumaan paikalle, mutta olivat ilmaisseet kiinnostuksensa uutuustuotetta kohtaan.

Sugar vastasi myös uutuuslanseerauksen tiedottamisesta. Tiedote lähetettiin kuratoidulle 150:n toimittajan ja 180:n vaikuttajan listalle sekä tuettiin lisäksi STT-jakelulla.

Palvelut

Tapahtumat

Tiedottaminen

PR ja viestintä

Tulokset

Lanseeraustapahtumaan ilmoittautui Sugarin kutsumana 18 vierasta ja osallistui 11 vierasta. Tapahtuman jälkeen pr-lähetyksen vastaanotti 23 toimittajaa ja vaikuttajaa. Tapahtuma ja lähetykset poikivat yhteensä 37 Instagram-storya ja feed-postausta, joiden yhteenlaskettu tavoittavuus oli 97 tuhatta ja media-arvo 95 tuhatta. Uutuusjuoma näkyi myös mm. Koti ja keittiö -lehdessä.

Tapahtuman ja lähetysten poikimien Instagram-postausten yhteenlaskettu tavoittavuus oli 97 tuhatta ja media-arvo 95 tuhatta.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.