Kategoriassa Caset \\ Tapahtumat \\ Vaikuttajamarkkinointi

Korjaa & huolla vaikuttajatapahtuma

Moni kiitteli lähtiessään vuolaasti, että oli saanut workshopeista paljon uutta tietoa, ideoita ja inspiraatiota.

Korjaa & huolla -afterworkeilla Sugar kutsui vaikuttajat perehtymään vaatteiden ja asusteiden huollon saloihin Arkivé Atelierin ja Helsingin villasukkatehtaan opastuksella.

Arkivé Atelier on moderni vaikuttajayritys ja arjen ongelmanratkaisija, joka haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden vaatteiden ja kodin tavaroiden käyttöiän maksimoimiseen. Tarkkaan kuratoidusta tuotevalikoimasta löytyvät parhaat tuotteet vaatteiden, kenkien ja asusteiden, sekä kodin pintojen ja huonekalujen hoitoon.

Helsingin villasukkatehdas on maamme ainoa perinteinen villasukkatehdas. Se valmistaa hyvin jalkaan istuvia, rankkaa kulutusta kestäviä ja kunnolla lämmittäviä villasukkia. Tuotannossa yhdistyy uskolliset 50-luvun neulontakoneet ja tarkka käsityö. Jokainen tehtaalta lähtevä villasukka tarkistetaan yksitellen, sillä korkea ja tasainen laatu on yritykselle kunnia-asia. Merkkinä suomalaisesta työstä tehtaalle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Toimeksianto

Black weekin aikana Sugar halusi yhdessä Arkivé Atelierin ja Helsingin villasukkatehtaan kanssa jakaa inspiraatiota ja uutta tietoa niiden vaatteiden ja tuotteiden huoltamiseen, joita vaatekaapissa jo on.

Kuva: @tiinamnyman

Palvelut

Vaikuttajamarkkinointi

Tapahtumat

Toimenpiteet

Lämminhenkisessä afterwork-tapahtumassa vaikuttajat ja median edustajat pääsivät tutustumaan Arkivé Atelierin ammattimaiseen vaatteiden ja kodin huollon tuotevalikoimaan ja testaamaan tuotteita Arkivén asiantuntijan opastuksessa. Osallistujia oli kannustettu tuomaan tapahtumaan mukaansa huoltoa kaipaavan vaatteen tai asusteen, sekä parsimista kaipaavat villasukat, jotka sai kuntoon Helsingin villasukkatehtaan kotoisassa parsimisnurkkauksessa. Tapahtumassa oli tarjolla Kåskan lämmintä glögiä ja Bakerikan jouluisia leivonnaisia. Vieraat saivat tapahtumasta mukaansa heidän henkilökohtaisten tarpeidensa mukaan valikoidut huoltovälineet, villasukat ja parsimisohjeet.

Kuva: @piukkuu

Tulokset

Tapahtumaan osallistui 20 vaikuttajaa ja median edustajaa, joista moni kiitteli lähtiessään vuolaasti, että oli saanut workshopeista paljon uutta tietoa, ideoita ja inspiraatiota. Noin puolet tapahtumaan osallistuneista postasi omissa kanavissaan ja jakoi huoltovinkkejä myös seuraajilleen. Inspiroivia postauksia kertyi yhteensä 45, ja niiden yhteenlaskettu kattavuus oli noin 34,6 tuhatta ja media-arvo noin 39,2 tuhatta.

Noin puolet tapahtumaan osallistuneista postasi omissa kanavissaan ja jakoi huoltovinkkejä myös seuraajilleen.

Kuva: @lillisstyle

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.