Kategoriassa Caset \\ Sosiaalinen media \\ Vaikuttavat sisällöt

Kuvatuotanto – Case Whamisa

Suunnittelimme ja toteutimme K-Beauty -luonnonkosmetiikkabrändin Whamisan sosiaalisen median kuvaukset.

Whamisa on yksi harvoista luonnollisista K-Beauty–brändeistä. Tuotteiden salaisuus piilee patentoidussa fermentointimenetelmässä sekä vedettömyydessä, mikä takaa rikkaat ja ravitsevat kasviraaka-aineet sekä riittoisat ja tehokkaat koostumukset.

Toimeksianto

Whamisa kaipasi materiaalia sekä suomalaiselle sekä kansainvälisille sosiaalisen median kanaville. Whamisan pr:n sekä sosiaalisen median ylläpidon ja sisällöntuotannon kumppanina Sugar vastasi toista kertaa brändin kuvatuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta keväällä 2023.

Palvelut

Kuvatuotanto
Sosiaalinen media
Vaikuttavat sisällöt


Toimenpiteet

Kuvatuotanto toteutettiin ja suunniteltiin Whamisan visuaalinen ilme, filosofia sekä asiakkaan toiveet huomioiden. Sugar vastasi kuvauksista suunnittelusta toteutukseen ja lokaatiosta mallin castingiin. Kuvaukset toteutettiin tehokkaasti in-house-tiimillä, tuotannosta ja stailauksesta vastasi Ona Rihu ja valokuvaajana toimi Roosa Rauatmaa.


Tulokset

Halusimme nostaa kuvien keskiöön Whamisan pelkistetyn tyylikkäät pakkaukset sekä tuotteiden kasviraaka-aineet. Kuvausten tuloksena syntyi monipuolista kuva- ja videomateriaalia Whamisan sosiaalisen median kanavien käyttöön.

Kuvausten tuloksena syntyi monipuolista materiaalia Whamisan sosiaalisen median kanavien käyttöön.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.