Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä \\ Vaikuttajamarkkinointi

Lanseeraus – Case Kiilto

Lanseeraustoimenpiteiden tavoitteena on jalkauttaa Kiillon uusi asiakaslupaus tarinallistamisen keinoin ja viestiä uutuustuotteista mahdollisimman laajasti toimittaja- ja vaikuttajakohderyhmässä.

Keväällä 2023 uudistunut kotimainen Kiilto kodinpuhdistussarja tarjoaa kuluttajille tehokkaan, kotimaisen ja vastuullisen vaihtoehdon kodista huolehtimiseen. Uuden asiakaslupauksen ”aito koti vetää puoleensa” myötä Kiillon tavoitteena on vähentää kotihäpeää sekä herättää keskustelua erilaisista kodeista ja siivoustottumuksista.

Toimeksianto

Pr-yhteistyön tavoitteena oli lanseerata uudistunut Kiilto-tuotesarja, tuoda esille uutta ajattelutapaa sekä herättää keskustelua uuden asiakaslupauksen ympärillä kotihäpeästä ja erilaisista siivoustottumuksista.

Palvelut

Lanseeraukset
Mediasuhteet
Vaikuttajamarkkinointi
Showroom-palvelu


Toimenpiteet

Sugar loi lanseeraukselle viestintäsuunnitelman, jonka pohjalta toteutettiin lanseerauksen tiedotus, medialle ja vaikuttajille suunnatut lanseeraustapahtumat sekä pr-lähetykset ja kaupalliset yhteistyöt.

Lanseeraustoimenpiteiden tavoitteena on jalkauttaa Kiillon uusi asiakaslupaus tarinallistamisen keinoin ja viestiä uutuustuotteista mahdollisimman laajasti toimittaja- ja vaikuttajakohderyhmässä.

Tuotteet olivat lanseerauskampanjan ajan esillä medialle Sugarin showroomilla sekä online-showroomissa. PR-kuukausipalvelun avulla varmistettiin, että lanseerausaktivointien jälkeen media ja vaikuttaja saavat tietoa uutuustuotteista sekä muistutusta brändistä monipuolisen ja proaktiivisen kontaktoinnin avulla.


Tulokset

Monipuolisten pr-toimenpiteiden kokonaisuuden ansiosta uudistunut Kiilto lanseerattiin onnistuneesti keväällä 2023. Lanseeraustoimenpiteiden tuloksena moni Suomen suurimmista vaikuttajista jakoi ajatuksiaan uudistuneesta Kiilto-brändistä ja tuotteista, nostaen esille uutta lähestymistapaa lempeämmästä kodinpuhdistuksesta. Lanseeraustapahtumissa oli paikalla vaikuttajien lisäksi toimittajia mm. Deko, Koti ja Keittiö, Meillä Kotona, Kotiliesi, Avotakka ja Asun -lehtien toimituksista. Pr-lähetysten ja lanseeraustapahtuman mediaosumien yhteenlaskettu arvo ylsi yli lähes 300 000 euroon.

Monipuolisten pr-toimenpiteiden kokonaisuuden ansiosta uudistunut Kiilto lanseerattiin onnistuneesti keväällä 2023.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.