Kategoriassa Tiedotteet

Le Pain des Fleurs näkkileivät uusissa herkullisissa pakkauksissa

Le Pain des Fleurs näkkileipien pakkausilme on uudistunut entistä modernimmaksi ja raikkaammaksi.

Le Pain des Fleurs näkkileipien pakkausilme on uudistunut entistä modernimmaksi ja raikkaammaksi. Uudistuneet pakkaukset viestivät selvästi tuotesisällöstä ja inspiroivat löytämään oman suosikin kolmesta eri makuvaihtoehdosta. Ikkunallisesta pakkauksesta suosikkituote on helppo tunnistaa.

Gluteenittomat, vegaaniset ja pähkinättömät näkkileivät sopivat moneen erilaiseen ruokavalioon. Luonnollisilla mauilla ihastuttavat näkkileivät maistuvat aterian lisukkeena tai välipalaksi, mutta tuovat myös kepeyttä illanistujaisten juustotarjottimille. Le Pain des Fleurs näkkileivät ovatkin ravinteikas ja proteiinipitoinen vaihtoehto perinteisille voileipäkeksille.

Ranskalaiseen Le Pain des Fleurs sarjaan kuuluu kolme erilaista näkkileipää; klassikkotuote tattarinäkkileipä sekä herkulliset quinoa- ja kastanjanäkkileivät.

Le Pain des Fleursin tattarinäkkileipä on rapea klassikonäkkileipä. Se on leivottu 100% gluteenittomasta, proteiinirikkaasta ja kuitupitoisesta luomutattarista eikä se sisällä lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Ruoanvalmistuksessa vahvasti suosiotaan kasvattanut tattari sopii monelle allergiselle.  Yksinkertaisesta reseptistään huolimatta tämä herkullinen näkkileipä sopii nautittavaksi joko sellaisenaan tai lempilevitteen kera.

Kvinoa näkkileipä sisältää puolet tummaa riisijauhoa ja puolet kvinoajauhoa, hiukan ruokosokeria sekä hyppysellinen merisuolaa. Tämä näkkäri sopii oivallisesti paitsi välipalalle hummuksen ja kasvisten kanssa, myös keksinä jälkiruoaksi juuston ja hillon kaverina.

Kastanjanäkkileipä on valmistettu ainoastaan riisi- sekä kastanjajauhosta ja hyppysellisestä merisuolaa. Näkkäri sopii leivän sijaan aamiaiselle tai välipalana levitteen kera. Kastanjan hienostunut maku sopii ihanasti myös hunajan, hedelmien ja pähkinöiden makupariksi.

Le Pain des Fleurs näkkileivät sisältävät runsaasti magnesiumia ja ovat myös oivallisia kuidun ja raudan lähteitä. Kaikki näkkileivät ovat gluteenittomia ja vegaanisia, eivätkä sisällä pähkinöitä, hiivaa tai makuaineita. Tuotteet valmistetaan Ranskassa.

Saatavuus: Le Pain des Fleurs näkkileivät löytyvät hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.
Näkkileipien ovh noin 4.00 €–5.20 €


Mediatiedustelut: info@sugarhelsinki.com

@lepaindesfleurs
https://www.lepaindesfleurs.com

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.