Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä \\ Tapahtumat

Lovanna Lingerie -brändilanseeraus

Lanseerauskampanjan myötä Lovannasta julkaistiin juttu Me Naisten, Iltalehden sekä Ilta-Sanomien verkkosivuilla.

Lovanna Lingerie on kotimainen alusasubrändi, joka valmistaa tuotteensa vastuullisesti estetiikkaa ja istuvuutta unohtamatta. Kaikissa Lovannan alusasuissa käytetyään materiaaleja, jotka on valittu suosien kierrätys-, luomu- ja selluloosakuituja.

Toimeksianto

Sugar toteutti monipuolisen lanseerauskampanjan Lovanna Lingerien ensimmäiselle mallistolle sekä uudelle verkkokaupalle vuonna 2020.

Toimenpiteet

Sugar vastasi uuden merkin lanseerauksen tiedottamisesta, järjesti pressitilaisuuden medialle ja vaikuttajille sekä sopi vaikuttajayhteistöistä. Lanseeraukseen liittyen Lovannan alusasut olivat Sugarin showroomilla PR-edustuksessa viiden kuukauden ajan. Showroom-näkyvyyteen sisältyy esillepanon lisäksi näkyvyys online-showroomissa ja mm. tuotteiden lähetykset vaikuttajille ja toimittajille, kuvauslainoista sopiminen ja yhteydenpito eri medioiden kanssa. 

Poikkeustilanteen vuoksi lanseeraustilaisuus järjestettiin yhden päivän aikana neljässä osassa pienelle ryhmälle kerrallaan. Tapahtumaan osallistui porrastetusti yhteensä 26 vierasta ja tilaisuudessa käytettiin kasvomaskeja. Vaikuttajat ja median edustajat saivat pressitilaisuudesta lahjaksi valitsemansa Lovanna-alusasusetin omassa koossaan. Vieraat jakoivat sosiaaliseen mediaan sisältöä lanseeraustapahtumasta ja alusasuseteistä tapahtumapäivänä sekä sen jälkeen.

Palvelut

Lanseeraukset

Tapahtumat

PR ja viestintä

Tulokset

Lovanna Lingerie sai monia satoja uusia Instagram-seuraajia heti ensimmäisenä lanseerauspäivänään. Valtavirtamediat kiinnostuivat myös Lovannasta ja heidän suunnittelijastaan Maria Kinnusesta. Muutaman päivän sisään Lovannasta julkaistiin juttu Me Naisten, Iltalehden sekä Ilta-Sanomien verkkosivuilla.


Asiakkaan kommentti

“Yhteistyö Sugarin kanssa on ollut todella mukavaa, helppoa ja toimivaa. Brändiimme perehdyttiin tarkasti jo ensimmäisessä tapaamisessa, jonka jälkeen Sugarilta on tullut juuri meidän näköisiämme ehdotuksia. Lanseeraustilaisuus Sugarin toimistolla toi uskomattoman paljon näkyvyyttä, mikä auttoi täysin uuden brändimme hyvin alkuun.” – Maria Kinnunen, Lovannan perustaja ja suunnittelija

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.