Kategoriassa Tiedotteet

Maailman ensimmäinen kauppakeskusmetsä aukeaa REDI:ssä 23.11.

Metsä/Skogen tuo maailman ensimmäisenä metsämikrobit kauppakeskusympäristöön – moniaistillinen kauppakeskusmetsä Metrolla metsään aukeaa REDIssä 23.11.

Kauppakeskus REDIin aukeaa 23.11. Metrolla metsään pop up, johon Metsä/Skogen on luonut metsätilan, missä metsämikrobit edistävät asiakkaiden ja lähialueen asukkaiden luontoyhteyttä. Metsämikrobien tuominen kauppakeskukseen on mahdollista suomalaisen Uute Scientific:in Re–Connecting Nature® mikrobiuutteen avulla. Maailman ensimmäinen kauppakeskusmetsä houkuttelee kiireettömille jouluostoksille keskellä kiireistä joulusesonkia.

Metsä/Skogen ja REDI luovat kaupunkilaisille moniaistillisen, rentouttavan retken suomalaiseen ikimetsään. Metsätilassa vierailijat pääsevät kokemaan ikimetsän ja luontoyhteyden kaikilla aisteillaan: He kuulevat ikimetsän huminaa, tuntevat sen tuoksun, näkevät sen visuaalisesti ja tuntevat sen halauspuissa. Stressitasoa laskevan metsäelämyksen lisäksi metsämikrobit vahvistavat tilassa vierailevien vastustuskykyä ihokosketuksen kautta.

Re-connecting Nature™ -uutteen tuoma monimuotoinen mikrobialtistus tukee immuunijärjestelmän toimintaa

Kaupungistumisen ja hygienian lisääntyminen ovat merkittävästi vähentäneet biodiversiteettiä länsimaissa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnon monimuotoisuuden puute saattaa lisätä immuunijärjestelmien häiriöitä. Suora ihokosketus monimuotoiseen raaka-aineeseen auttaa palauttamaan ihon luonnollisen mikrobiomitasapainon ja kouluttaa immuunijärjestelmää.

Kauppakeskus REDIn metsätilassa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleista valmistettua huopaa ja mattoa, johon yhdistettynä Uute Scientificin kehittämä Re–Connecting Nature® mikrobiuute takaa runsaan määrän turvallista mikrobialtistusta niille ihmisille, jotka eivät ole päivittäin kosketuksissa luontoon. Kyseessä on maailman ensimmäinen tila, missä metsän mikrobialtistus on huomioitu tilan materiaaliratkaisuissa saakka.

Metsä/Skogenin perustaja Carita Peltonen etsii jatkuvasti uusia kanavia, joiden avulla riittävä metsäaltistus ja sen tuomat hyvinvointivaikutukset voidaan tuoda osaksi arkea:

“Käytännössä monipuolinen, positiivinen mikrobialtistus tarkoittaa päivittäistä kosketusta luonnon kanssa. Luontoaltistuksen täytyy olla riittävän monipuolisesti päivittäin läsnä olevaa, sillä metsästä löytyvä mikrobisto tukee immuunijärjestelmän toimintaa ihon kautta. Jos päivittäinen luonnossa liikkuminen ei ole mahdollista, ratkaisu on metsämikrobialtistuksen tuominen ihmisten luokse.” 

Metrolla metsään pop up -myymälä tuo yhteen kotimaiset, vastuulliset toimijat

Ainutlaatuisen kauppakeskusmetsän yhteyteen aukeaa myös jouluinen pop up -myymälä, jossa kotimaiset, vastuulliset brändit myyvät ja markkinoivat tuotteitaan. Metrolla metsään -myymälässä voi hidastaa tahtia ja tehdä jouluostoksia rauhassa ja vastuullisesti. 

REDIn Concept Manager Essi Paltamaa iloitsee siitä, että Metrolla metsään pop up tukee kauppakeskus REDIn tahtotilaa palvella alueen asiakkaita monipuolisesti:  

“Me olemme rohkeasti rakentamassa tulevaisuuden kauppakeskusta yhdessä asiakkaidemme, vuokralaisten ja lähialueen asukkaiden kanssa. Olemme iloisia, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ostoselämyksen metsäisessä kauppakeskusympäristössä.” 

Metrolla metsään Vastuullisten kotimaisten brändien pop-up kauppa Redissä 23.11.-23.12.2023

Lisätiedot ja mediatiedustelut:

Carita Peltonen, Metsä/Skogen, carita@metsaskogen.fi, p. 046 878 3670
Essi Paltamaa, Kauppakeskus REDI, essi.paltamaa@redi.fi, p. 040 750 9760

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.