Kategoriassa Tiedotteet

MYClips-hair on eettinen, kotimainen ja ainutlaatuinen vaihtoehto peruukille

MYClipsin perustaja, kampaaja Minna Haantaus-Pekarila on kehittänyt kotimaisen ja eettisen vaihtoehdon niihin hetkiin kun haluaa pitää tauon hiuksettomuudesta. MYClipsit sopivat hyvin vaihtoehdoksi peruukille tai täydentämään elämää peruukin kanssa.

MYClips-hiukset ovat suunniteltu helpottamaan esimerkiksi alopeetikoiden ja syöpäpotilaiden arkea. Päähineeseen ommellut hiukset voi sujauttaa päähän sekunneissa ja käsinpunotulla hiusnauhalla saa helposti ja vaivattomasti lisättyä ohentuneeseen tukkaan volyymia ja pituutta. MYClipsit ovat aina asiakkaalle räätälöidyt, ja positiivisen palautteen myötä on tullut selväksi että myös hiuksettomien kampaamopalveluille on tarvetta.

MYClipsit voi teettää omista tai lahjoitetuista hiuksista ja niitä voi sävyttää ja vaalentaa kuten omia hiuksiakin. Kaikki hiusklipsit on tehty alusta loppuun käsityönä Suomessa, myös mahdollisimman hyvin istuvaksi ja ilmavaksi kehitelty aluspäähine, mihin hiukset kiinnitetään on kotimaista tekoa. MYClipsille lahjoitetut hiukset tulevat aina sataprosenttisesti hyötykäyttöön, sillä MYClips tekee yhteistyötä Hiukka Hyvä -ympäristöprojektin kanssa. Viimeisetkin karstatut hukkahiukset voidaan sitä kautta hyödyntää öljynimetysmattoihin. Hiuslahjoitusten määrä on ylittänyt odotukset, ja Minna ohjaakin tällä hetkellä lahjoitukset suoraan Hiukka Hyvälle. 

MYClipsit on hyväksytty kuuden eri sairaanhoitopiirin palveluntuottajaksi, joka tarkoittaa sitä että sairaanhoitopiirit myöntävät palveluseteleitä tai maksusitoumuksia lyhyeen- ja pitkäaikaiseen hiuksettomuuteen. Nämä edut voi käyttää MYClipseihin.

MYClips tekee vuosittain hyväntekeväisyyslahjoituksen osoittaen kiitollisuuttaan siitä että Suomessa on vapaaehtoisia hiuslahjoittajia jotka mahdollistavat toiminnan. Syyskuussa alopeciatietoisuuden kunniaksi omat MYClipsit sai upea alopeetikko Jaana. Lokakuussa vietetään rintasyöpätietoisuuden kuukautta, ja Minnalla on parhaillaan etsinnässä rintasyöpää sairastava nainen, jolle voisi lahjoittaa MYClipsit.

Lue lisää MYClips-tarinasta MYClipsin nettisivuilta ja Sugar Universesta.

Syyskuu on alopeciatietoisuuskuukausi. Alopecia on autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa hiustenlähtöä. Tauti ilmenee vajaalla 2%:lla väestöstä, ja se on yleisintä nuorilla ja nuorilla aikuisilla. Kenelle tahansa voi kehittyä hiustenlähtö, mutta se alkaa usein lapsuudessa. Hiustenlähtö voi vaikuttaa hiuksiin päänahassa, kulmakarvoissa tai missä tahansa kehossa. Hiuksia voi lähteä pieninä tai suurina laikkuina. Alopecia on lääketieteellisesti vaaraton sairaus. Silti hiustenlähdöllä on usein elämänlaatua heikentävä vaikutus. Se aiheuttaa monille stressiä ja huolta. Alopeciaan on useita eri hoitomuotoja, mutta niiden vasteaika on pitkä (2−4 kuukautta), hoidot vaativat sitoutumista ja aikaa, eivätkä ne aina tuota toivottua tulosta. Siksi Alopeciaa sairastavalle peruukki tai hiuslisäke on päivittäisessä arjessa selviytymistä helpottava apuväline.

Lue lisää MYClips-tarinasta MYClipsin nettisivuilta ja Sugar Universesta.

Lisätietoja: MYClips, Minna Haantaus-Pekarila, minna@muotokampaamo.fi , puh. 050 339 1966 , www.myclips.fi, IG @myclipshair

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.