Kategoriassa Caset \\ PR ja viestintä \\ Sosiaalinen media \\ Strategiatyö

Ninyes-kierrätyspalvelu

Ninyes halusi Sugarin kumppanikseen lisäämään kierrätyspalvelun tunnettuutta sekä yhtenäistämään viestinnän linjaa liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti.

Ninyes on vuonna 2021 perustettu suomalainen kierrätyspalvelu, jonka kautta voi kierrättää ja ostaa vastuullisten vaatemerkkien aarteita. Ninyes myy ja edustaa vain vaatemerkkejä, jotka valmistavat tuotteet luontoa ja ihmisyyttä kunnioittaen.

Toimeksianto

Ninyes halusi Sugarin kumppanikseen tukemaan liiketoimintansa kasvua, lisäämään tunnettuutta ja palvelun kiinnostavuutta valituissa B2B ja B2C -kohderyhmissä.

Palvelut

Strategiatyö

PR ja viestintä

Tiedottaminen

Toimenpiteet

Sugar toteutti Ninyesin kanssa yhteistyössä viestintäworkshopin, jonka pohjalta laadittiin viestintäsuunnitelma ja muotoiltiin viestikärjet.

Viestintästrategiaan pohjautuen Sugar toteutti Ninyesille somestrategian, jonka avulla luotiin yhteistyössä graafikko Ida Ginmanin kanssa yhtenäinen ja tunnistettava linja sisällöntuotannolle, mikä tukee Ninyesin missiota ja asemaa luotettavana ja inspiroivana kierrätyskumppanina.

Keväällä 2021 kuraatio Ninyesin kierrätettyjä naistenvaatteita oli esillä medialle Sugarin showroomilla, jonka lisäksi Sugar tiedotti Ninyesin palvelusta sekä kansainvälistymisaikeista toimittajille ja vaikuttajille.


Tulokset

Ninyesille luovutettiin viestintäsuunnitelma, joka linjaa konkreettiset viestintätoimenpiteet ja aikataulun. Somestrategia koottiin visuaaliseksi ja helposti hyödynnettäväksi dokumentiksi, joka jalkautettiin pian käytäntöön.

Tiedotteen myötä Ninyesistä kirjoitti muun muassa Fashion Finland, Helsingin Sanomien Vastuullisuus-liite ja Kaksplus.fi. Ninyesin perustaja Elina Aho on toiminut asiantuntijana mm. Helsingin Sanomien kiertotaloutta käsittelevässä artikkelissa ja hänen henkilöhaastattelunsa on julkaistu mm. Hämeen Sanomissa ja Keskisuomalaisessa.

Tiedotteen myötä Ninyesistä kirjoitti muun muassa Fashion Finland, Helsingin Sanomien Vastuullisuus-liite ja Kaksplus.fi.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.