Kategoriassa Tiedotteet

NOSH Women -mallisto täydentyy uusilla ekologisesti valmistetuilla farkuilla

NOSH nostaa raikkaan ja rennon denimin vastuulliseen materiaalivalikoimaansa.

Yhteistyössä suomalaisen M.A.S.I. Jeans Oy:n kanssa Virossa valmistetut farkut on tarkoitettu kaikille naisille ja kokovalikoima on laaja. Ensimmäiset denim-vaatteet julkaistaan mallistolanseerauksen yhteydessä 30.8.

Ekologiset ja vastuullisesti valmistetut naisten farkut nousevat Rento Denim -dropin myötä NOSH-valikoiman kiintotähdiksi. Uudet BEA skinny fit -farkut lanseerataan tummansinisenä ja myöhemmin mustana. Uskomattoman pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta BEA farkut hipovat leggingsien mukavuutta, ollen silti todella pukevat ja tyylikkäät.

NOSH on suunnitellut farkut kaikille naisille sopiviksi ja uutuusfarkkuja onkin saatavilla 11 eri koossa. NOSH toivoo, että kaikilla naisilla on mahdollisuus omistaa istuvat ja hyvältä tuntuvat farkut. Muotoja juuri oikealla tavalla korostaviin farkkuihin on aina ilo pukeutua.

Vastuullisempi, raikas ja rento denim

Farkuilla on pitkä historia. Ne ovat kulkeneet työmiehiltä kapinan ja tasa-arvon symboleiksi. Nyt denim mielletään raikkaana ja rentona materiaalina – se henkii juuri sellaista energiaa, mitä NOSH haluaa tuoda arkiseen pukeutumiseen.

Tänä päivänä farkkujen tuotannossa korostuu vastuullisuus. NOSH-farkkujen pääraaka-aine on sertifioitu luomupuuvilla (92 %). Farkkujen käyttömukavuutta lisäävä joustavuus on pyritty tuottamaan mahdollisimman kestävästi, huomioiden materiaalien ympäristökuorma ja vaatteen käyttöikä. Sinisissä farkuissa on hyödynnetty Lycra-tuotemerkin patentoimaa Eco T400 -kuitua, jonka valmistuksessa käytetään mm. kierrätettyjä muovipulloja ja kasvipohjaisia kuituja.

Sinisten farkkujen pesu on tehty biohajoavalla entsyymipesulla ja mustien farkkujen värjäys on puolestaan tehty REACH-kemikaaliasetuksen mukaan reaktiiviväreillä. NOSH-farkuissa ei ole käytetty rikkivärjäystä, jolla on negatiivisia vaikutuksia ympäristölle ja ihmisille. Materiaalit on valmistettu Turkissa Calik Denimillä, jolla on käytössä SMETA:n Sedex-auditointijärjestelmä.

Yhteistyössä M.A.S.I. Jeans Oy:n kanssa

Uudet NOSH-farkut on valmistettu yhteistyössä kotimaisen, vuonna 1972 perustetun M.A.S.I. Jeans Oy:n kanssa, joka on tunnettu farkkujen valmistaja. M.A.S.I:lla on neljä omaa brändiä: Fredrikson®, Lee Cooper®, VeryNice® ja Sail&Ski. NOSH-farkut on valmistettu vastuullisesti lähellä Virossa M.A.S.I. Jeans:n omalla tehtaalla.

NOSH vaatii yhteistyökumppaneitaan noudattamaan Supplier Code of Conduct -ohjeistoa, johon myös M.A.S.I. Jeans Oy on sitoutunut.

Olemme yhdessä luoneet uniikit farkut, joissa on upea Noshille ominainen istuvuus ja laadukas materiaali. Ne takaavat mukavuuden, huolettomuuden ja ovat vastuullisesti valmistettu lähituotantona. Yhteistyössä näkyy Masin pitkä kokemus ja osaaminen denim-tuotteiden valmistajana sekä Noshin ilo pukeutua.”

Tiina Arras, Luova johtaja, Nosh Company

NOSH-farkut saatavilla 30.8. alkaen

30.8. lanseerattavat BEA skinny fit farkut ovat odotettu lisä NOSH:n monipuoliseen mallistoon, jossa hehkuvat nyt syksyn täyteläiset värit. Denimin harmoniset sinisävyt ilahduttavat vastuullisen pukeutumisen ystäviä. Utuisen asterin vastapainona energiaa tuo raikas ja kirkkaan intensiivinen indigonsininen väri.

Denim kasvattaa entisestään NOSH-vaatteiden materiaalivalikoimaa, johon aiemmin on nostettu luomupuuvillan rinnalle vastuullisesti tuotettu pellava, ECOVERO™-viskoosi, merinovilla ja Tencel™.


Vuonna 2009 perustettu NOSH on suomalainen vaatebrändi, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaan kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naistenvaatteet. Toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja ekologisuus. Vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla ja kaikki vaatteemme valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Nosh Company Oy:n liikevaihto oli 13,6 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Tutustu malllistoon: nosh.fi/denim
Saatavuus: nosh.fi ja noshvaatekutsut.fi 
Mediatiedustelut: noora@sugarhelsinki.com
Kuluttajatiedustelut: info@nosh.fi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.