Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ Tapahtumat

Nosh x Anne-Mari Pahkala -malliston lanseeraus

Virtuaalinen lanseeraustilaisuus poiki Nosh x Anne-Mari Pahkala -mallistolle runsaasti medianäkyvyyttä.

Nosh Company Oy ja Anne-Mari Pahkala julkaisivat yhteistyön, jonka tuloksena syntyi tyylikäs mallisto arkea helpottavia vaatekaapin uusia kulmakiviä. Suunnittelija Anne-Mari Pahkala tunnetaan erityisesti upeista ja tarinallisista uniikkipuvuista, joita on nähty esiintyvien artistien ja yhteiskunnan vaikuttajahenkilöiden yllä. Vastuullinen arvomaailma on kulkenut suunnittelussa mukana alusta asti ja näkyy vahvasti myös Pahkalan omassa Classics Collection -mallistossa. Vastuullinen arvopohja onkin yksi Noshia ja Pahkalaa yhdistävä tekijä.

Toimeksianto

Uutuusmalliston lanseeraustoimenpiteinä Sugar suunnitteli yhteistyössä asiakkaan ja suunnittelijan kanssa lanseeraustapahtuman.

Toimenpiteet

Lanseeraustilaisuus toteutettiin virtuaalisena ja kutsuvieraat pääsivät kuulemaan Noshin ja Anne-Marin ajatuksia yhteistyöstä, malliston synnystä, materiaaleista ja vaatteiden suunnittelusta. Lanseerauksen yhteydessä lähetettiin mediatiedote ja 20 ensimmäistä tapahtumaan ilmoittautunutta saivat valita suosikkinsa uutuusmallistosta. Sugar vastasi pr-lähetyksistä, jotka sisälsivät valitun vaatteen lisäksi kahvia ja suklaata malliston uuden ajan aamuja tunnelmoiden. Myös Anne-Mari Pahkala kutsui oman verkostonsa tutustumaan uutuusmallistoon.

Palvelut

Lanseeraukset

Tapahtumat

Tiedottaminen

Pr-lähetykset

Tulokset

Tapahtumaan ilmoittautui 60 vierasta ja livelähetystä seurasi 44 toimittajaa ja vaikuttajaa, joista suuri osa myös jakoi tunnelmia livelanseerauksesta, malliston uutuustuotteista ja tuotelähetyksestä.

Tapahtumaan ilmoittautui 60 vierasta ja livelähetystä seurasi 44 toimittajaa ja vaikuttajaa, joista suuri osa myös jakoi tunnelmia livelanseerauksesta, malliston uutuustuotteista ja tuotelähetyksestä.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.