Kategoriassa Tiedotteet

NOSH x Karita

NOSH julkaisee yhteistyömalliston hyvinvointivaikuttajan ja hyvinvoinnin lempeän lähettilään Karita Tykän kanssa.

NOSH x Karita vaatemallistoyhteistyö on saanut inspiraationsa poutapilvistä, hiekasta ja erityisesti merestä. Malliston teema ilmenee vaatteiden muotoilussa, materiaalivalinnoissa sekä veden liikkeestä inspiroituneessa MERI-kuosissa ja harmonisessa värimaailmassa. 

NOSH x Karita -mallisto pitää sisällään uudenlaisia vaatemalleja ja leikkauksia, joita ei ole aikaisemmin NOSH-mallistoissa nähty. Tarkasti hiotut yksityiskohdat niin istuvuudessa kuin vaatteiden viimeistelyssäkin antavat käsin kosketeltavan tunteen laadusta. Korkean laadun lisäksi ajattomuus sekä monikäyttöisyys ovat malliston vaatteissa avainasemassa, mukavuutta unohtamatta. 

Karita Tykän ensimmäisessä vaatemallistoyhteistyössä toteutuu holistisen hyvinvoinnin lähettiläänä tunnetun vaikuttajan arvomaailma.

Matka on ollut mielenkiintoinen ja melko pitkäkin – pikamuodista ei todellakaan ole siis kyse. Yksi arvoistani on rohkeus elää oman näköistä elämää ja sitä tämä mallistokin mielestäni ilmentää. Vaatteet ovat osa vapautta – vapautta ilmentää itseään ja persoonaansa –  ja tuntea olonsa mukavaksi,” kertoo yhteistyöstä Karita.

Myös malliston teema on Karitalle merkityksellinen:

”Merellä, kuten elämässäkin, puhaltavat välillä myrskytuulet ja pinnalla kuohuu, mutta pinnan alla on aina tyyntä, syvä rauha ja hyvä olo,” kertoo malliston kantavasta teemasta Karita.

Malliston suunnittelijat toivovat voivansa välittää sen kantajille rauhan ja tasapainon tuomaa liikkumisen vapautta, hyvää oloa sekä varmuutta olla rohkeasti se, joka on.

NOSH:n suunnittelija Anni Rissanen kuvailee yhteistyötä Karitan kanssa antoisaksi ja hyvin merkitykselliseksi.

“Mielestäni mallisto huokuu samaa harmoniaa, tasapainoa ja hyvää oloa kuin Karita itsekin. Tuotteista välittyy myös kaunis, ajaton tunnelma tarkkaan harkittujen yksityiskohtien, laadukkaiden materiaalien ja harmonisen värimaailman kautta. Meri teemana luo tunteen, joka rauhoittaa, sekä kannustaa pysähtymään hetkeen ja löytämään hyviä asioita elämästä.” kuvailee Anni.

Karita toivoo, että mallisto saa ihmiset hyväksymään itsensä ja lempeydellä rakastamaan itseään, sekä hellimään itseään ja kehoaan ihanilla materiaaleilla.

Helposti yhdisteltäviä klassikoita modernin naisen vaatekaappiin 

NOSH x Karita-mallisto koostuu tyylikkäistä pellavavaatteista, pehmeistä yläosista ja shortseista sekä hulmuavista helmoista, joissa voi tuntea olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. Malliston vaatteissa on käytetty laadukkaita, vastuullisesti valmistettuja materiaaleja, jotka hellivät ihoa ja tuntuvat ylellisiltä päällä. 

Esimerkiksi upeasti hulmuavan Meri-hameen TENCEL™ lyocell on kauniisti laskeutuvaa ja himmeästi hohtavaa. Se hulmuaa lempeästi aaltoillen ja hivelee ihoa pehmeydellään kuin vesi. Kesämateriaalien klassikko pellava puolestaan huokuu luonnollisuutta ja ajatonta tyylikkyyttä. Malliston pellavavaatteet ovat huolettomia käyttää ja huoltaa, sillä pellavassa rypyt ovat rakkautta ja osa sen viehätystä. Pellavakangas pehmenee ja vain paranee ajan ja pesujen myötä.  

NOSH x Karita -mallisto julkaistaan keskiviikkona 10.5.2023. klo 10.00. 

Tuotetiedot ja malliston painokelpoiset tuotekuvat löytyvät Sugarin online-showroomista.

Saatavuus nosh.fi ja noshvaatekutsut.fi | Mediatiedustelut ona@sugarhelsinki.com  | Kuluttajatiedustelut info@nosh.fi

Kuvat Karitasta: Emma Ronkainen | Kuva vaatteista rekillä: Thomas Broumand

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.