Kategoriassa Tiedotteet

Polarn O. Pyret julkaisee toisen osan Stig Lindberg -yhteistyömallistostaan

Polarn O. Pyret julkaisi viime syksynä ainutlaatuisen, ruotsalaisen suunnittelijan ja kuvittajan Stig Lindbergin ikonisista kuvioista ja kuvituksista inspiroituneen yhteistyömalliston. Maaliskuussa julkaistaan eksklusiivisen yhteistyön toinen ja viimeinen mallisto, jonka keskiössä ovat inspiroivat kuviot, muotoilu ja mukavuus.

Uudessa mallistossa nähdään Stig Lindbergin ikoninen designkuvio “Berså”, nyt kauniissa sinisen sävyssä. 60-luvulla suunniteltu kuvio on edelleen yksi pohjoismaiden rakastetuimmista kuvioista. Bersån lisäksi mallistoa koristaa toinen, vaatteissa ensimmäistä kertaa hyödynnetty Lindbergin suosittu kuvio, Pall. Kuvioaarteet antava eloa kauniille ja mukaville yöasuille, jotka ovat saataville lapsille ja aikuisille.

Mallistoon sisältyy myös lasten leikkiin innostavia sisävaatteita, joita koristavat Stig Lindbergin herkulliset kuvitukset Lennart Hellsingin kirjasta Krakel Spektakel. Kaikki vaatteet on luonnollisesti valmistettu kestävistä materiaaleista ja ommeltu erittäin pehmeillä saumoilla.

“Julkaisemme vihdoin kauan odotetun jatko-osan Stig L. -yhteistyöstämme. Yhteistyön ensimmäinen mallisto sai uskomattoman hienon vastaanoton ja olemme erittäin ylpeitä voidessamme käyttää kuvioita jälleen vaatteissamme. Toivomme, että tämä ainutlaatuinen mallisto on yhtä arvostettu kuin ensimmäinen.”

Martina Wernemar,
Polarn O. Pyretin tuote- ja brändijohtaja

Stig Lindberg (1916–1982) on yksi rakastetuimmista ruotsalaisista suunnittelijoista ja kuvittajista, jonka työt ovat jättäneet selkeän jäljen ruotsalaisen muotoilun historiaan ja ruotsalaisiin koteihin. Yhdistelemällä taiteellista luovuutta, innovaatioita, leikkisyyttä ja toimivuutta, Stig Lindberg on luonut ikonisia kuvioita ja piirroksia, jotka koristavat kattauksia, linnoja ja satukirjoja, sekä nyt myös Polarn O. Pyretin ajattomia vaatteita.

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi.


PO.P x Stig L. -mallisto on saatavilla osoitteessa polarnopyret.fi ja valikoiduissa myymälöissä 20. maaliskuuta alkaen.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.