Kategoriassa Caset \\ PR ja viestintä \\ Tapahtumat \\ Vaikuttajamarkkinointi

Polarn O. Pyret retki

Osallistujat kiittelivät sitä, että tapahtuma tarjosi pienten lasten äideille mahdollisuuden vertaistuelliseen yhdessäoloon.

Polarn O. Pyret on ruotsalainen, vuonna 1976 perustettu lastenvaatebrändi, jonka missiona on valmistaa vaatteita jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Polarn O. Pyretin tavoitteena on lastenvaatemarkkinan muuttaminen vastuullisemmaksi ja vaatteiden käyttöiän pidentämisen entisestään: jokaisen vaatteen pitäisi kiertää käytössä ainakin kolmelle lapselle. 

Toimeksianto

Polarn O. Pyret toivoi lisää näkyvyyttä uudelle syksyn kuorivaatemallistolle tapahtuman muodossa.

Toimenpiteet

Retkitapahtuma vei seitsemän vaikuttajan ja heidän lapsiensa joukon Seurasaareen nauttimaan syksyisestä luonnosta ja testaamaan PO.Pin uusia kuorivaatteita tositoimissa. Osallistujat olivat saaneet ennen tapahtumaa valita lapselleen haluamansa kuorivaatteet PO.Pin mallistosta, ja ne puettiin retkeä varten päälle. Tapahtuma tarjosi mahdollisuudet lämpimään yhdessäoloon ja keskusteluun kuorivaatteiden ominaisuuksista, ja vaatteiden toimivuus ei jäänyt epäselväksi lasten möyriessä syksyisten lehtien keskellä. Pienet osallistujat saivat kotiin vietäväksi PO.Pin repun.

Kuva: @heidixanniina

Palvelut

Tapahtumat

Vaikuttajamarkkinointi

PR ja viestintä

Tulokset

90% tapahtumaan osallistuneista vaikuttajista postasi omiin kanaviinsa. 40:n Instagram-postauksen arvioitu kattavuus oli 76,2 tuhatta ja media-arvo noin 73,2 tuhatta. Tuotteet herättivät tapahtumassa paljon mielenkiintoa ja ihastusta ja osallistujat kiittelivät sitä, että tapahtuma tarjosi pienten lasten äideille mahdollisuuden vertaistuelliseen yhdessäoloon.

Instagram-postausten arvioitu kattavuus oli 76,2 tuhatta ja media-arvo noin 73,2 tuhatta.

Kuva: @kokkisenkiira

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.