Kategoriassa Caset \\ PR ja viestintä \\ Tapahtumat

Polarn O. Pyret Second Hand -brunssi

Jopa 80% PO.P Second Hand -brunssin osallistujista postasi tapahtumasta somessaan.

Polarn O. Pyret on ruotsalainen, vuonna 1976 perustettu lastenvaatebrändi, jonka missiona on valmistaa vaatteita jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Polarn O. Pyretin tavoitteena on lastenvaatemarkkinan muuttaminen vastuullisemmaksi ja vaatteiden käyttöiän pidentämisen entisestään: jokaisen vaatteen pitäisi kiertää käytössä ainakin kolmelle lapselle. 

Toimeksianto

Polarn O. Pyret halusi lisätä tietoisuutta Second Hand-palvelustaan, joka on toiminut yli kymmenen vuotta yrityksen verkkosivuilla ja laajentunut myös kaikkiin myymälöihin Pohjoismaissa.

Toimenpiteet

Sugarin järjestämä PO.P Second Hand -tapahtuma kutsui median ja vaikuttajat tutustumaan Polarn O. Pyretin Second Hand-palveluun ihanan brunssin parissa Kampin Story-ravintolassa. Tapahtumassa kuultiin Polarn O. Pyretin puheenvuoro brändin vastuullisuustyöstä sekä Second Hand-toimintamallin historiasta ja uusimmista tuulista. 

Keväisen brunssin ohella vaikuttajat ja muut median edustajat pääsivät tutustumaan esillä oleviin PO.P Second Hand-valikoiman vaatteisiin. Vieraat saivat tapahtumasta mukaansa vaatehuolto-teemaisen goodiebagin, ja tapahtuman jälkeen medialle lähetettiin tiedote PO.P:in Second Hand-toimintamallista ja vastuullisuustyöstä.

Palvelut

Tapahtumat

Tiedottaminen

PR ja viestintä

Tulokset

Second Hand -brunssin tavoitteena oli lisätä Polarn O. Pyretin Second Hand -palvelun tunnettuutta valitussa kohderyhmässä. Tapahtumassa vieraili yhteensä 24 vaikuttajaa ja median edustajaa, joista moni otti myös vauvansa tapahtumaan mukaan. Jopa noin 80% vieraana olleista vaikuttajista postasi Instagram-storyynsa tapahtumasta sekä Second Hand -palvelun toimintamalleista. Tapahtuman teema sekä esillä olevat Second Hand -valikoiman vaatteet herättivät paikan päällä runsaasti kiinnostusta ja keskustelua.

Noin 80% vieraana olleista vaikuttajista postasi Instagram-storyynsa tapahtumasta sekä Second Hand -palvelun toimintamalleista.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.